Politiebericht Eindhoven e.o. 6-12-2001

1ePersberichtdonderdag6december2001

Politieberichten

Proficiat Sint Nikolaas

Eindhoven: Automobilist aangehouden
Woensdagavond rond 19.25 uur is op de Antoon Coolenlaan een 36-jarige automobilist uit Sint Oedenrode aangehouden. Hij was daar betrokken bij een aanrijding. Een 27-jarige automobilist uit Eindhoven, die achter hem reed, zag te laat dat de 36-jarige automobilist remde. De Eindhovenaar botste tegen de auto van de man uit St. Oedenrode. Bij controle bleek de St. Oedenrodenaar niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en dat zijn groe-ne kaart niet in orde was. Hij is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte diefstal videorecorder aangehouden Woensdagmiddag om 17.45 uur is in een bedrijf aan de Boschdijk een 21-jarige man uit Veldhoven aangehouden. De man koppelde daar in de hal een videorecorder los, nam hem onder zijn arm en liep er mee naar buiten. Een beveiligingsbeambte die dat zag hield de man aan. Hij is overgedragen aan de politie. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Lastige man aangehouden
Woensdagavond om 23.10 uur is in een woning aan de Keldermansstraat een 34-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij drong daar na vernieling van een ruit de woning van zijn ex-vrouw binnen. In de woning bedreigde en sloeg hij haar. De gewaarschuwde politie heeft de man voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Donderdagmorgen rond 3.30 uur is een 23-jarige vrouw zonder bekende woonplaats aange-houden. Zij zat als passagier in een personenauto die even daarvoor betrokken was bij een eenzijdige aanrijding op de Limburglaan. De bestuurder was daar tegen een boom gereden. De auto was total loss. Direct na de aanrijding waren de bestuurder en zij weggelopen. De gewaarschuwde politie zag de vrouw op de Maria van Bourgondielaan lopen. Bij het zien van de politie liep ze hard weg. Na een korte achtervolging kon zij worden aangehouden. De auto, een Opel Kadett, bleek te zijn doorverbonden. Zij is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Drugs
Woensdagmiddag om 13.05 uur is op de Kleine Berg een 18-jarige man uit Groningen aangehouden. Bij controle bleek de man 19 cachets heroïne en 6 bolletjes cocaïne bij zich te hebben. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De drugs zijn inbeslag-genomen.

Helmond: Diefstal auto
Woensdagavond tussen 19.00 en 21.45 uur is op de Van Meelstraat een zwarte personen-auto, Volvo V40, kenteken RG-FF-49 gestolen.

Helmond: Jongen weigert te vertrekken
Woensdagavond rond 20.20 uur is in een lokaal aan de Bindersestraat een 12-jarige jongen zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. Hij weigerde daar op vordering van een medewerkster te vertrekken. Hij is voor vaststelling van zijn juiste identiteit ingesloten in het politiebureau.

Helmond: Aanrijding met gewonde
Woensdagmiddag rond 16.00 uur raakte bij een aanrijding op de Molenstraat een 16-jarige bromfietser uit Helmond gewond. Een 32-jarige automobiliste uit Gemert die daar rechtsaf een oprit inreed verleende niet de vrije doorgang aan de bromfietser. De bromfietser raakte gewond aan hoofd en been. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis.

Helmond: Inbraak in een winkel
Afgelopen nacht is ingebroken in een winkel op de Noord Koninginnewal. Het slot van de voordeur en het daarachter gelegen rolluik zijn geforceerd. Uit de winkel zijn videocameras gestolen.

Valkenswaard: Inbraak in een woning
Woensdag tussen 8.00 en 12.00 uur is ingebroken in een woning aan de Bakkerstraat. Het slot van de voordeur is geforceerd. Uit de woning verdwenen sieraden.

Veldhoven: Diefstal uit een woning
Woensdag tussen 16.00 en 22.15 uur zijn uit een woning aan de Hertgang sieraden gesto-len. Toegang tot de woning is verkregen na opklimming plat dak. Via een openstaand raam kon de woning worden betreden.

Bergeyk: Inbraak in een woning
Woensdagavond tussen 18.00 en 22.45 uur is ingebroken in een woning aan de Blazoen. Het slot van de voordeur is geforceerd. Uit de woning zijn 2 KTV s met een videorecorder en computer gestolen.

Best: Alcohol
Donderdagmorgen om 3.35 uur is op de Wingerdstraat een 31-jarige automobilist uit Best gecontroleerd. De man bleek gedronken te hebben. Hij weigerde zijn medewerking aan het onderzoek. De man kreeg een rijverbod van 24 uur opgelegd. Bij onderzoek bleek dat zijn rijbewijs reeds eerder dit jaar was ingevorderd. Tegen verdachte is proces-verbaal opge-maakt

Nuenen: Verdachten oplichting aangehouden.
Woensdagmiddag rond 13.45 uur zijn in een woning aan de Schutterijakker twee mannen, 32 en 46 jaar, uit Nuenen aangehouden. Zij worden ervan verdacht bij een bedrijf uit s Gravenhage 20 gsms te hebben besteld en afgenomen daarbij gebruik makende van een valse naam en hoedanigheid. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.