Federatie van Ouderverenigingen

Regionaal nieuws: MJA regio, Samenwerking regio, Regionieuws

6 december 2001

Regionaal nieuws

Meerjarenafspraken regio

De invulling van de Meerjarenplannen voor de regio (versterking cliƫntenorganisaties; decentrale infrastructuur) komt dichterbij. Een projectgroep van CG-Raad en FvO werkt de afspraken uit. Inmiddels hebben vrijwel alle regio's gereageerd op de vragen die aan de Beleidsraad, RFvO-besturen en anderen gesteld zijn. Frans de Jong verwacht volgende week de inventarisatie van de reacties te versturen aan alle betrokkenen. Daarbij komt ook de brief over de SPD van VWS.

Samenwerking in de regio

De Projectgroep Regio II van de FvO werkt nu aan haar eindrapport dat ook weer bij de Meerjarenafspraken betrokken zal worden.

De pilots over samenwerking in de regio zijn inmiddels afgerond. De resultaten worden ook meegenomen in de plannen.

Regionieuws verzamelen

In Kaders 8 die eind volgende week verschijnt staat een overzicht van twee pagina's van allerlei activiteiten uit de regio.

In de volgende nieuwsbrieven komen verschillende aankondigingen van beurzen en bijeenkomsten in het nieuwe jaar, en nieuwe projecten die op stapel staan.
Voor deze FvO-nieuwsbrief en de andere bladen krijgen we graag ook uw tips en nieuws door, in de vorm van uw eigen nieuwsbrief, een fax of een mailtje.

U kunt het digitale model van deze nieuwsbrief in Word voor eigen gebruik opvragen. Nieuws overnemen uit deze nieuwsbrief kan ook en u kunt berichten ook digitaal opvragen bij de redactie of overnemen van de internetsite.