Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van donderdag
16:46 donderdag 6 december 2001

Martin Panman
0651611628
vanaf 18.00 uur wordt de persvoorlichting overgenomen door Bert Peters tot maandagmorgen 08.00 uur

Inbraak

VEENINGEN. In Veeningen is vanmorgen vroeg ingebroken in een woning aan de Schoolweg. Een raam van de woning werd vernield, waarna de in breker(s) binnen kon komen. Uit de woning werd o.a. een TV en een videorecorder gestolen. De 43 jarige bewoner deed aangifte.

Tasjes roof (politie zoekt getuigen)

ASSEN. Op 28 november om 18.15 uur werd geprobeerd een tas te roven van een 37 jarige vrouw uit Assen. De vrouw fietste op de Bremstraat in de richting van de Tuinstraat. Daar probeerden twee jongens van ongeveer 15 of 16 jaar oud, haar van haar schoudertas te beroven. Dit lukte niet omdat de knapen de tas niet van de schouders van de vrouw konden trekken. Ze reden uiteindelijk elk op een fiets weg in de richting van de Tuinstraat. Het waren twee blanke jongens, waarvan 1 een klein petje op had. De politie zoekt getuigen.

Hennepkwekerij ontmanteld

COEVORDEN. Vanmorgen werd een onderzoek naar een hennep kwekerij ingesteld in een woonboot aan de Bellenweg. De politie trof daar een complete hennepkwekerij aan. Een deel van de boot was daarvoor ingericht. 192 plantjes werden inbeslaggenomen en vernietigd. Tevens werden 12 assimilatielampen en een koolstoffilter inbeslaggenomen. Na onderzoek bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt. De 42 jarige eigenaar kreeg een proces-verbaal.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe