Grontmij

Grontmij NV



6-12-2001 - Waterzuivering voor Dow Stade

Bij de Dow fabriek in het Noordduitse Stade wordt een nieuwe proceswaterzuivering gebouwd en wordt de bestaande demiwater-installatie uitgebreid. N.V. DELTA Nutsbedrijven gaat de volledig geautomatiseerde installatie exploiteren. Bravenboer & Scheers bv is om assistentie gevraagd bij het programma van eisen, het voor- en definitief ontwerp, het bestek en het advies en de gunning. De installatie dient eind augustus 2002 proceswater te leveren en eind oktober van dat jaar demiwater.

Volcontinu
De nieuwe installatie produceert proceswater en demiwater uit oppervlaktewater, afkomstig van de Elbe. De installatie dient 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar te zijn. Om onbemand te kunnen opereren wordt de installatie volledig geautomatiseerd.

Samenwerking
DELTA heeft Bravenboer & Scheers bv gevraagd assistentie te verlenen in het voortraject van het project: het programma van eisen en het voorontwerp. Vanwege de projectlocatie in Duitsland wordt samengewerkt met de Grontmij-vestigingen in Limburg en in Duitsland.

Meer informatie kunt u krijgen bij Piet Ritico, telefoon (06) 2000 0485.


---