Ingezonden persbericht

Megapool lanceert nieuwe website

APELDOORN, 06-12-2001 -- De nieuwe website van Megapool is het bewijs van de snelle veranderingen die zo tekenend zijn voor de tijd waarin wij leven. Opvattingen en de eisen die we stellen aan de kwaliteit van het leven veranderen. Gebruiksgemak, service, kwaliteit, betrouwbaarheid maar ook aan milieu-aspecten besteedt Megapool alle aandacht.

U vindt op onze website een selectie van meer dan 1500 producten uit het assortiment van Megapool die ook in de winkels te verkrijgen zijn. Houd de aanbiedingen uit onze folder goed in de gaten voor megavoordeel die Megapool het hele jaar door aanbiedt! De webwinkel wordt gezien als één van de 140 winkels, dus gelden ook identieke prijzen en voorwaarden.

Megapool is een zelfstandige onderneming met ruim 800 medewerkers. De Megapool-winkels zijn gevestigd in Nederland en België. Megapool is marktleider en Nederlands grootste en meest expansieve detailhandelsketen van elektrospeciaalzaken. Er wordt een uitgebreid en aantrekkelijk assortiment A-merken aangeboden waarbij de consument kan rekenen op een objectief en deskundig advies, uitstekende service en garantievoorwaarden.

De nieuwe website van Megapool werd gebouwd in samenwerking met Netivity uit Zwolle. Netivity staat voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen, die bovenal functioneel zijn. Op basis van de gekozen strategie worden vooraf doelstellingen gedefinieerd. Het beschikbare budget in combinatie met de doelstellingen gelden als uitgangspunt voor het uit te voeren project. Duidelijke planningen en interactieve processen vormen de basis van de gehanteerde projectaanpak.

Megapool maakt het wonen, werken en leven MegaGoed! Meer info:

Megapool BV Patrick Vroklage p.vroklage@megapool.nl

Netivity BV Roy van Veen roy.van.veen@netivity.nl