Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 17 oktober 2001

Vrijdag 7 december
FEESTAVOND VOOR GELDROPSE VRIJWILLIGERS

Het jaar 2001 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot het Internationale Jaar van Vrijwilligers. Wereldwijd is er dit jaar dan ook aandacht voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Ook in Geldrop zijn veel vrijwilligers actief. Omdat zonder hen veel activiteiten niet plaats zouden kunnen vinden, heeft het gemeentebestuur besloten om ter gelegenheid van dit speciale jaar op vrijdag 7 december aanstaande een feestavond te organiseren voor deze groep mensen in sporthal De Coevering. De avond begint om 20.00 uur en is alleen bedoeld voor vrijwilligers die zowel woonachtig als actief zijn in Geldrop.

Onder het genot van een hapje en een drankje, kunnen de vrijwilligers genieten van verschillende optredens. Bovendien zal wethouder J. van Bussel een groep vrijwilligers, die zich dit jaar op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt, extra in de schijnwerpers zetten.

AANMELDEN
Aangezien het voor ons onmogelijk is om alle vrijwilligers persoonlijk uit te nodigen, hebben we alle verenigingen in Geldrop aangeschreven met het verzoek om hun actieve vrijwilligers attent te maken op de feestavond en te inventariseren hoeveel vrijwilligers aan de feestavond willen deelnemen.
Als u wel als vrijwilliger woonachtig en actief bent in Geldrop, maar nog niet bent benaderd voor de feestavond, neemt u dan contact op met het bestuur van uw eigen vereniging.

Zie ook www.vrijwilligerswerk.nl