Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 31 oktober 2001

VRIJWILLIGERS MELDT U AAN VOOR FEESTAVOND!

Op vrijdag 7 december aanstaande is er in sporthal De Coevering een feestavond bedoeld voor alle vrijwilligers van Geldrop. Het gemeentebestuur heeft tot deze speciale avond besloten omdat het jaar 2001 door de Verenigde Naties is uitgeroepen tot het Internationale Jaar van Vrijwilligers. De avond begint om 20.00 uur en is bedoeld voor vrijwilligers die zowel woonachtig als actief zijn in Geldrop. Alle organisaties kunnen hun vrijwilligers tot 9 november aanstaande opgeven. Daarna begint de kaarttoewijzing, dus geef uw vrijwilligers op tijd door voor deze feestavond!

Wereldwijd is er dit jaar aandacht voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Ook in Geldrop zijn veel vrijwilligers actief. Omdat zonder hen veel activiteiten niet plaats zouden kunnen vinden, heeft het gemeentebestuur besloten om ter gelegenheid van dit speciale jaar een feestavond te organiseren op de Internationale vrijwilligersdag. Onder het genot van een hapje en een drankje, kunnen de vrijwilligers genieten van verschillende optredens. Bovendien zal burgemeester C. Leijten een groep vrijwilligers, die zich dit jaar op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt, extra in de schijnwerpers zetten.

AANMELDEN
Aangezien het voor ons onmogelijk is om alle vrijwilligers persoonlijk uit te nodigen, zijn alle organisaties in Geldrop aangeschreven met het verzoek om hun actieve vrijwilligers attent te maken op de feestavond en te inventariseren hoeveel van hun aan de feestavond willen deelnemen. Als u als vrijwilliger woonachtig en actief bent in Geldrop, maar u nog niet bent benaderd voor de feestavond, neemt u dan contact op met het bestuur van uw eigen vereniging/organisatie. Zij hebben een aanmeldingsformulier ontvangen.