Gemeente Zwijndrecht

Wie wordt de Zwijndrechtse
vrijwilliger van het jaar?

In het Internationaal jaar van Vrijwilligers wordt ook dit jaar weer de Zwijndrechtse `Vrijwilliger van het jaar' gekozen. Veel mensen zijn in hun vrije tijd actief als vrijwilliger op diverse gebieden zoals, hulpverlening, sport, cultuur, enzovoort. Zij zetten zich belangeloos in, soms vóór de schermen, maar nog vaker achter de schermen. Ze doen taken die niet altijd door anderen gezien worden, maar van onschatbare waarde zijn voor Zwijndrecht en de Zwijndrechtse samenleving. Voor al deze mensen organiseert de gemeente Zwijndrecht op vrijdag 7 december een gezellige vrijwilligersavond, als blijk van waardering en tomeloze inzet.

De vrijwilligersavond vindt plaats in theater de Uitstek. Op deze feestavond maakt een jury bekend wie dit jaar verkozen is tot `Vrijwilliger van het jaar'.

NOMINEREN
Iedereen die een steentje bijdraagt aan het vrijwilligerswerk in Zwijndrecht komt in aanmerking voor de benoeming van `Vrijwilliger van het jaar'. Iedere inwoner kan een vrijwilliger voordragen voor deze benoeming. De jury buigt zich over de voordrachten en let daarbij vooral op de maatschappelijke betekenis van het vrijwilligerswerk. Kent u iemand die, naar uw mening, in aanmerking komt voor de benoeming van `Vrijwilliger van het jaar'? Draag hem / haar voor vóór 24 november!