Ingezonden persbericht

het Kunststation wordt bedreigt met sluiting...

steun het kunststation
drink een borrel met ons
kom!

wij bieden een gratis les borrelglaasjes kleien en een mini-podium aan waar je een toast kunt uitbrengen op 15 jaar Kunststation

7 december 2001 vanaf 17.00 uur
Het Kunststation in Leerdam

zet een handtekening en stuur een reply-mailtje
om ons te steunen
wij geven het aan de gemeente:

Na al bijna vijftien jaar aankomst - en vertrekpunt voor kunst in Leerdam te zijn, wordt ook dit station bedreigt met sluiting. Ons huurcontract loopt namelijk volgend jaar af. Op dit moment is het nog steeds niet duidelijk hoe het daarna verder gaat, of het huurcontract verlengd kan worden of dat er eventueel een andere locatie in Leerdam mogelijk is. Het Kunststation wil er niet zomaar mee stoppen. Wij bieden veel activiteiten, tentoonstellingen en cursussen aan die in de wijde omgeving uniek zijn. Een aanbod dat voor velen onbereikbaar wordt als het Kunststation zou verdwijnen.

Om hier extra aandacht voor te krijgen worden op vrijdag 7 december de handtekeningen van iedereen die ook bezorgd is over de toekomst van het Kunststation aangeboden aan de gemeente.
Op dit traditionele borrel uur schenkt het Kunststation een "neutje van Leerdam". Ter lering en vermaak bieden we een gratis les aan in het kleien van borrelglaasjes en is er een mini podium waar u een toast kunt uitbrengen. U kunt binnenlopen vanaf 17.00 uur.
Wij nodigen iedereen uit om op deze avond, misschien wel de laatste Kunststation avond, met ons te klinken op 15 jaar Kunststation. We hopen dat wij ook op uw steun kunnen rekenen!

Met vriendelijke groet,
het Kunststation team

Als u vragen heeft of een bijdrage zou willen leveren, neem dan contact op met het Kunststation, Stationsweg 2, Leerdam. Telefoon 0345-615700