Ingezonden persbericht

Persbericht

Nieuwe medewerkers bij groeiend ISIT

Naarden, december 2001 - - ISIT, Intelligent Storage through Integrated Technology, heeft de afgelopen maanden een vijftal nieuwe medewerkers aangetrokken. Vier van hen zijn werkzaam bij de afdeling sales en de vijfde op de afdeling marketing. Voornaamste reden voor de nieuwe aanstellingen is de voortdurende groei die ISIT doormaakt. Daarnaast wil de onderneming de dienstverlening naar de klant nog verder verhogen, onder andere door middel van betere begeleiding en advies.

De nieuwe mensen die ISIT zijn komen versterken zijn: Jerry Rijnbeek, voorheen werkzaam bij ABN Amro als consultant backup/restore, bij ISIT in dienst als pre-sales consultant.
Marith van Holst Pellikaan, nieuwe medewerkster op de afdeling marketing. Peter Dam, project manager; een taak die hij voorheen vervulde bij Nucletron Oldelft. Bij ISIT zorgt Dam ervoor dat projecten klantspecifiek worden opgepakt, voor optimale service.
Rick Dammers, voorheem werkzaam bij Landis als teamleader storage. Hij werkt sinds kort bij ISIT als sales support engineer.
Ruben Klein Haneveld, account manager (afkomstig van ACAL, waar hij werkzaam was als dealer manager storage).
Naast deze nieuwe medewerkers wordt Tony Archidona (voorheen account manager) sales manager bij ISIT Nederland. De vorige sales manager voor Nederland, Jacco van der Laarse, gaat deze taak nu vervullen voor de nieuwe Belgische ISIT-vestiging.

Betere dienstverlening
"Ondanks de tegenvallende resultaten in de ICT-branche gaat het goed met ISIT. We zijn het afgelopen jaar met ongeveer 25 procent gegroeid. Het was daarom nodig ons personeelsbestand verder uit te breiden", vertelt Roelof Borggreve, algemeen directeur van ISIT. "Door het aantrekken van nieuwe mensen voor de afdelingen sales en marketing zijn we in staat invulling te geven aan het begrip 'consultative selling'. Daardoor kunnen we klanten directer adviseren en onze dienstverlening nog verder verbeteren."