Ingezonden persbericht


PARIJS-DAKAR?

UNIEKE WEBSITE VOLGT BEROEMDE WOESTIJNBEPROEVING

Op 28 december gaat de Dakar Rally (Parijs-Dakar), de beroemdste auto-, motor- en vrachtwagenrally ter wereld, weer van start. Dit jaar zal de start plaats vinden in Arras (Frankrijk) en is de finish op 13 Januari in DAKAR Senegal. Zo'n 350.000 liefhebbers in Nederland en België kunnen het twee weken durende spektakel op de voet volgen, omdat er een professionele Nederlandstalige website is die verslag doet van het evenement: www.parijs-dakar.nl.

De site bevat allerlei wetenswaardigheden over de woestijnrally. Zo vindt u er informatie over de klassementen en deelnemers van alle categorieën. Verder kunt u de routes volgen of de historie van de roemruchte rally bekijken. De site wordt elke dag ververst met nieuwsitems, en daarnaast zijn er links naar nationale en internationale websites die met de rally te maken hebben. Ook zal een prijsvraag niet ontbreken, waarbij ware collectors items te winnen zijn. U ziet dat de site gericht is op een breed publiek, mede doordat we geen merkgericht karakter hebben. www.parijs-dakar.nl is daarom het neutrale rallymedium op internet.

Naast deelname door diverse Nederlandse teams zoal Hans Bekx, Eric Verhoef en vele anderen, krijgt deze monsterrally dit jaar een extra oranje tintje door het meedoen van Team Jan de Rooy, die voor het eerst sinds 13 jaar weer in de cabine zal plaatsnemen. De rentree van de drievoudig winnaar op het hoogste rallypodium zal uiteraard de nodige landelijke media-aandacht met zich meebrengen.

Daarom vragen wij u als nieuwsmedium berichtgeving te doen van deze website. www.parijs-dakar.nl De site is volledig in het Nederlands.

Wat ons betreft kan de beroemdste rally aller tijden van start gaan! Met vriendelijke groeten

Ron Schutte

Alro Media & Internetproducties
E-mail: info@alro.nl

http://www.alro.nl