Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Representatie

Op dinsdag 11 december is burgemeester J. van Agt aanwezig tijdens de Eindejaarsbijeenkomst van de Kamer van Koophandel West-Breabant in Breda. Twee sprekers geven hun visie op de actuele economische ontwikkelingen en bedreigingen ten aanzien van de West-Brabantse economie.
Burgemeester J. van Agt krijgt op maandag 7 januari de Koppermaandagprent 2002 aangeboden door het bestuur van het Drukkerijmuseum. Dat gebeurt tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis vanaf 9.30 uur.

Aanpassen grondprijzen Attelaken en openbaar groen

Burgemeester en wethouders hebben besloten om de grondprijzen voor 2002 van de nog beschikbare kavels in Attelaken te verhogen met ongeveer twee procent. Ook de prijzen voor openbaar groen zullen met ongeveer twee procent verhoogd worden. Deze prijsaanpassing is noodzakelijk vanwege prijsstijgingen.

Grondprijzen Vosdonk-West

Burgemeester en wethouders hebben besloten de uitgifteprijzen voor bouwgrond op Vosdonk-West voor 2002 met vier procent te verhogen. De uitgifteprijzen zijn in vier categorieÎn onderverdeeld. De uitgifte van kavels op Vosdonk-West is in volle gang. Van de uitgeefbare 29 ha is 12,5 ha verkocht en 10 ha in optie uitgegeven.

Aanbesteden reconstructie Zundertseweg

Burgemeester en wethouders hebben de reconstructie van de Zundertseweg opgedragen aan Aannemingsbedrijf M.J. Oomen B.V. uit Sprundel. Oomen was van de vijf inschrijvers de goedkoopste.Het bedrijf levert ook de nieuwe betonklinkers voor de Zundertseweg. Een groot gedeelte van de oude klinkers zal worden hergebruikt.

Afsluiting schouwstrook achter Kroonstraat

Het college van b en w heeft uit het oogpunt van waarborg en veiligheid besloten de schouwstrook achter de Kroonstraat af te sluiten door middel van poorten. Bewoners van bedrijfswoningen aan de Kroonstraat hadden verzocht om het afsluiten van de schouwstrook in verband met vandalisme en pogingen tot inbraak.