Gemeente Etten-Leur

Gezond eten, gezond afvallen

Hoe stel je gezonde maaltijden samen voor kinderen, tieners, volwassenen of ouderen? Hoe leer je ongezonde eet- en snoepgewoonten af? Wat is een goed lichaamsgewicht? Hoe kun je op een verantwoorde manier afvallen?
De antwoorden op deze en andere vragen over voeding en gewicht zijn de komende drie maanden te vinden in folders van het thema "Gezond eten, gezond afvallen" in de Informatiepunten Gezondheid. Deze zijn te vinden in het gemeentehuis bij bureau Voorlichting, in de openbare bibliotheek, in het wijkgebouw van de kruisvereniging, bij het regioteam van de GGD en in het Baronie College unit educatie. In de folders staan bovendien adressen vermeld van instanties waar uitgebreidere informatie over het bovengenoemde thema kan worden aangevraagd.
De Informatiepunten Gezondheid zijn een gezamenlijke activiteit van de GGD West-Brabant en de Stichting Regionaal Kruiswerk Mark en Maas. Meer informatie over dit en andere onderwerpen kunt u krijgen bij de Gezondheidswijzer van de GGD West-Brabant, Zuidoostsingel 21 te Bergen op Zoom, tel. 0164 - 287415 en het Infocentrum van de GGD, tel. 076 - 5282276.