Gemeente Ede

Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en Wethouders van Ede maken bekend dat van 6 december 2001 t/m 2 januari 2002 het volgende vastgestelde bestemmingsplan ter visie ligt:

Partiële herziening van het bestemmingsplan Maanderbuurt 'omgeving Keesomstraat 18'.

Dit plan voorziet in de mogelijkheid om de bouw van een bouwmarkt (Gamma) te realiseren aan de Keesomstraat 18 te Ede. Om het pand een passende presentatie te geven naar de Keesomstraat zal aan deze zijde een kleinschalig kantoor worden gevestigd.

De gemeenteraad heeft het plan op 8 november ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Van 6 december 2001 t/m 2 januari 2002 kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het bestemmingsplan worden ingebracht bij het College van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX ARNHEM, mits aangetoond kan worden dat men tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken.

Degenen die schriftelijk een bedenking binnen genoemde termijn indienen, ontvangen van het College van Gedeputeerde Staten van Gelderland een uitnodiging om deze bedenking mondeling toe te lichten.

Ede, 6 december 2001