Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuws van ROBINSON zomer 2002


· Nieuwe clubs in Tunesië en Turkije

· ROBINSON Club Apulia nu ook voor Nederland
· Introductie ROBY Baby Club

ROBINSON is zeer trots op de prijzen die ze in Duitsland heeft gewonnen voor de beste toeristische publicatie. In de nieuwe brochure voor de zomer 2002 zijn alle ROBINSON Clubs uitvoeriger en omvangrijker dan ooit gepubliceerd en is alles overzichtelijk ingedeeld. Nieuw is het aparte gedeelte over golf en de evenementen, zoals een Wakeboarding Event in Select Maris, of het Dragon Boat Race Event in Club Fleesensee.

'Een vakantie met ROBINSON is met niets te vergelijken, behalve dan met de vorige vakantie met ROBINSON.'

Nieuw: Club Tabarka in Tunesië
In het groene noorden van Tunesië, met haar schitterende baaien, koraalriffen en azuurblauwe zee, ligt de nieuwe club van ROBINSON: Club Tabarka. De club is zeer geschikt voor waterliefhebbers, aangezien de gast hier prachtig kan duiken en snorkelen. Ook wandelaars komen hier ruimschoots aan hun trekken in de wouden en prachtige kuststreek. Voor de golfer is naast de club een mooie golfcourse aangelegd, direct aan de klippen en duinen. Andere sporten komen tevens aan bod zoals tennis, mountainbiken, beachvolleybal en een Wellfitprogramma. Aan beauty en ontspanning is eveneens gedacht in de vorm van een Thalassocentrum, Finse sauna, hammam, solarium etc. Club Tabarka heeft voor kinderen vanaf vier jaar opvang voor de gehele dag in de ROBY Club.

Club Nobilis in Turkije
De nieuwe Club Nobilis ligt in het Turkse Belek en kenmerkt zich door haar 18-holes golfcourse op het eigen terrein van 850.000 m2. De Club heeft vier restaurants en maar liefst tien bars. Naast golf kunnen ook vele andere sporten uitgeoefend worden. Ontspannen kan uiteraard ook in de Wellnes-oase met jacuzzi, hammam en massage. Ook hier is een ROBY Club, maar al voor kinderen vanaf drie jaar.

Club Apulia
Club Apulia, in de hak van de Italiaanse laars, is een paradijs voor kinderen en hun ouders. De Club bestaat al een aantal jaren en kan nu eindelijk ook in Nederland worden geboekt. Deze Club biedt zogenaamde kinderfeestprijzen voor kinderen t/m 14 jaar, wat ook een feest voor de ouders is vanwege de zeer voordelige prijzen voor kinderen. De Club ligt in de directe omgeving van interessante bezienswaardigheden, zoals de barokke stad Lecce. Naast een heerlijke tuin en een mooi breed zandstrand is ook de culturele omgeving zeker de moeite waard. De club ligt direct aan het strand en is prachtig aangelegd met vele kleurrijke bloemen. In Club Apulia is eveneens aan de baby's gedacht...

Introductie ROBY Baby Club
De ROBINSON Clubs Apulia in Italië en Nobilis in Turkije hebben een ROBY Baby Club. Dit binnen- en buitenverblijf met babykeuken en speelruimte met babyvoorzieningen, is speciaal voor de kleintjes van zes maanden tot drie jaar. Ouders verzorgen en begeleiden hun kinderen zelf met eventuele hulp van gediplomeerde verpleegsters. Ideaal voor jonge families!

Einde bericht

7 december 2001/57