RTV West

Nieuwe directeur Radio TV West

7 december 2001

Jeroen Soer (45) is per 1 januari 2002 benoemd tot Algemeen Directeur van Radio en TV West in Rijswijk/Den Haag. Op die datum volgt hij Ben Bunders op die het afgelopen jaar interim directeur van het regionale omroepbedrijf was. Dit werd vandaag bekend gemaakt door Mr Paul Verburgt, voorzitter van het bestuur van Radio TV West.

Jeroen Soer heeft veel ervaring met mediabedrijven. Hij begon zijn carrière in de radio- en televisiewereld bij de omroepen KRO, VARA en TROS. In 1988 was hij een van de oprichters en de eerste directeur van Radio 10. Onder zijn leiding werd Radio 10 marktleider van de commerciële radio-omroepen in Nederland. Nadat Radio 10 werd overgenomen door Arcade en in 1996 fuseerde met Wegener besloot hij in1998 een 'sabbatical' in te lassen.

Op dit moment is Jeroen Soer algemeen directeur van adMaster, de Nederlandse vestiging van ARBOmedia A.G., een onafhankelijke reclame/verkooporganisatie, die behalve in Nederland in 12 andere Europese landen actief is.

Jeroen Soer over zijn benoeming: "Ik krijg de mooiste baan die er in de publieke omroep te vergeven is. Radio TV West is een multimedia bedrijf dat beschikt over een eigen radiostation, een eigen televisiezender en een professionele internetsite. Radio TV West heeft als multimedia bedrijf de ideale schaalgrootte en professionaliteit om het publiek in ons uitzendgebied in Zuid-Holland te informeren en te amuseren. De mogelijkheid te kunnen experimenteren met daadwerkelijk multimediale toepassingen inspireert mij zeer."

7 december 2001
Versier de West-Kerstboom!

7 december 2001
Sportquiz met Dick Jol

4 december 2001
Kersthuis-competitie op TV West

12 november 2001
songfestival

22 oktober 2001
Haagse vernieuwingsprojecten op TV West

12 september 2001
Het Luisterrijk in Theater De Regentes

11 september 2001
Jazz op West in Zuiderpark