Politiebericht Venlo 7-12-2001
Mediabericht 7 december (12.20 uur)

Tegelen Boete betaald

TEGELEN Een 35-jarige inwoner van Venlo heeft vanmorgen in alle vroegte een nog openstaande boete van bijna 1100 gulden contant betaald nadat hij was aangehouden. Een politiepatrouille hield de auto van de man vanmorgen om 05.10 uur staande voor een controle. Bij het controleren van zijn gegevens bleek dat de man een nog niet betaalde boete had openstaan. Hij werd overgebracht naar het bureau en koos ervoor het bedrag contant te betalen.

Roermond Vechtenden aangehouden

ROERMOND Vier mannen zijn vanmorgen in alle vroegte door de politie aangehouden op het Stationsplein omdat ze onder invloed van alcohol met elkaar op de vuist gingen. Hierbij gebruikte een 21-jarige Roermondenaar een bierfles als slagwapen. Een 19-jarige jongen uit Herten liep hierbij vermoedelijk een gebroken neus op. Gedurende het onderzoek bleek dat een 29-jarige inwoner van Roermond geen betrokkenheid met de vechtpartij had, zodat hij in vrijheid werd gesteld. Tegen de drie, waarbij als derde persoon een 21-jarige inwoner van Stevensweert was, wordt proces-verbaal voor vechten op straat opgemaakt, terwijl de 21-jarige Roermondenaar gebruik van een slagwapen wordt ten laste gelegd.

Grubbenvorst - Dronken automobilist in de tuin

GRUBBENVORST Een inwoner van Grubbenvorst deed donderdagavond om 22.00 uur bij de politie melding van een auto in zijn tuin, waar omheen een dronken man zou lopen. De man zou zo dronken zijn dat hij niet aanspreekbaar was. Een politiepatrouille ging terplaatse en moest alle moeite doen om de man aan te spreken omdat hij weinig teken van leven gaf. Hij wist niet wie hij was en waar hij vandaan kwam, noch waar hij heen ging. De dronken man werd aangehouden en ingesloten ter ontnuchtering. Het bleek te gaan om een 37-jarige vreemdeling die is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie ter vaststelling van zijn verblijfsstatus.