Politiebericht Flevoland: Gehele regio 7-12-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, B. Timmer, 06-51401952

Straatrover aangehouden
EMMELOORD - Een 36-jarige man uit Nagele is donderdagavond aangehouden in de Pallasstraat nadat hij een 20-jarige vrouw uit Tollebeek had beroofd van haar mobiele telefoon. De vrouw zat bij een bushalte in Emmeloord te bellen terwijl ze wachtte op de bus, toen de verdachte haar telefoon uit handen sloeg, de vrouw omver duwde en er met haar mobieltje vandoor ging. Na de beroving deed de vrouw aangifte bij de politie, die de verdachte even later op aanwijzing van een getuige aanhield. De 36-jarige is ingesloten voor verhoor.

Aanrijdingen met letsel
ALMERE - Donderdagmiddag zijn op de Tussenring ter hoogte van de verkeerslichten bij de Buitenhoutsedreef drie personen betrokken geraakt bij een aanrijding. Daarbij moest een vrachtwagen, bestuurd door een 24-jarige man uit Oss, plotseling remmen voor een auto voor hem. Hij week uit naar links, waar op dat moment een 24-jarige automobilist uit Almere reed. Die moest eveneens snel remmen en naar links uitwijken, waarbij hij tegen de auto van een 42-jarige automobiliste uit Almere reed, die daar voor de verkeerslichten stond te wachten. De vrouw moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd en is met onbekend letsel per GGD-ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De voertuigen zijn afgesleept.

ALMERE - Een 29-jarige automobilist uit Almere en een 44-jarige automobilist uit Dronten zijn donderdagmorgen betrokken geraakt bij een aanrijding op de Randstaddreef. De 29-jarige reed op de Charlie Chaplinweg richting Randstaddreef, maar zag bij de kruising de 44-jarige over het hoofd, die op de Randstaddreef richting Vrijheidsdreef reed. Bij de botsing raakte de 29-jarige gewond en moest met onbekend letsel per GGD-ambulance naar het Flevoziekenhuis worden vervoerd. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.