Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuws van Fit Vliegvakanties zomer 2002

Fit Vliegvakanties is, nog sterker dan voorheen, het budgetmerk van Travel Unie. Bij Fit ligt de nadruk op massabestemmingen die aangeboden worden tegen de laagste prijs in de markt. Om hieraan daadwerkelijk te kunnen voldoen, is het bestemmingsaanbod zowel binnen als buiten Europa sterk beperkt. Als verre bestemming bijvoorbeeld biedt Fit alleen de Dominicaanse Republiek aan. Het hele aanbod van Fit staat overzichtelijk in één brochure.

De brochure zelf is het belangrijkste nieuws van Fit voor de komende zomer, aangezien deze compleet vernieuwd is. Het is niet zozeer de opmaak of het kleurgebruik dat veranderd is, maar de opzet van de gids is revolutionair gewijzigd en uniek in Nederland.

Met de gids van Fit selecteert de vakantieganger niet op bestemming, maar op prijs. Bij Fit draait tenslotte alles om de prijs. In de brochure staan vijf prijscategorieën, zoals 275 325 euro, 325 375 euro etc. Van alle accommodaties worden de vanafprijzen in de maand april bekeken en op basis hiervan worden de accommodaties in één van de categorieën geplaatst. Het kan dus voorkomen dat bijvoorbeeld Mallorca in verschillende prijsklassen staat vermeld. De categorieën zijn goed herkenbaar aan de verschillende kleuren, want de kleur is steeds de ondergrond van de pagina's, waar de accommodaties uit die betreffende categorie staan weergegeven. De klant die weet wat hij ongeveer wil uitgeven, kan nu eenvoudig op prijs zijn vakantie uitzoeken.

Einde bericht

7 december 2001/ 53