Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuws van Panta Reizen zomer 2002


· Uitbreiding hotelassortiment in Barcelona
· Nieuw bij Panta Reizen: Valencia, Napels en Bologna
· Gevarieerd assortiment hotels en vele extra's in New York
'Gaudí-Jaar' in Barcelona
In 2002 is het 150 jaar geleden dat de beroemde Spaanse architect en ontwerper Antoni Gaudí werd geboren. Barcelona heeft die gelegenheid aangegrepen om het jaar 2002 tot 'Gaudí-Jaar' uit te roepen. Gedurende het jaar zijn er tal van interessante exposities, de 'bus turístic' rijdt een speciale Gaudí-route en er is zelfs een Gaudí-musical in de maak. Redenen genoeg om in 2002 een bezoek te brengen aan deze immens populaire stad! De populaire maanden zitten al snel vol, maar Panta Reizen breidde wederom het hotelassortiment uit.

Nieuwe steden in de zomerbrochure
Nieuwe bij Panta Reizen zijn Valencia, Napels en Bologna. Valencia en Napels zijn beide mediterrane steden met een heerlijk klimaat en tal van historische bezienswaardigheden. Bologna is een nog relatief onbekende stad, maar krijgt steeds meer aandacht. De schitterende historische binnenstad is een verkenning meer dan waard. Valencia en Napels zijn te bereiken met Transavia. Panta Reizen vliegt op Bologna met KLM.

Gevarieerd assortiment hotels en vele extra's in New York Na de ramp van 11 september maakt New York zware tijden door. Panta Reizen is als vanouds een van de grootste aanbieders van stedenreizen naar deze fenomenale stad. 2002 is het jaar van herstel voor New York. Panta Reizen draagt hieraan bij door een zeer gevarieerd assortiment van hotels en vele extra's aan te bieden. Nieuw in het aanbod zijn enkele fantastische Broadway musicals!

City & Cruise
In de zomer kan een stedenreis uitstekend worden gecombineerd met een heerlijke cruise. Panta Reizen biedt cruises aan vanuit Piraeus, Rome en Barcelona. De combinatie van 'stad en schip' wordt een steeds populairdere korte vakantie.

Business Class vliegen in Europa
Voor vrijwel alle Europese bestemmingen in deze gids kan ook Business Class worden gevlogen. In de KLM Business Class zijn bredere, comfortabele stoelen met meer beenruimte en is de maaltijdservice uitgebreider. De toeslag Business Class bedraagt 235 euro p.p. Voorwaarde is dat het verblijf in de betreffende stad minimaal vier nachten is.

Overige nieuwtjes

· Brugge is in 2002 culturele hoofdstad van Europa
· Sevilla: nieuw afgelopen winter en nu ook in de zomer bij Panta Reizen
· City-pakketten in Moskou en St. Petersburg
· Budapest & Lisboa Card: handige kaarten voor gratis openbaar
· Gratis 7-daagse MetroCard bij boeking van een vliegarrangement New York
· Gratis Barcelona Pass bij boeking van een vliegreis naar Barcelona
Einde bericht

7 december 2001/55



Ingezonden persbericht