Politiebericht Uden 7-12-2001
District De Heijgraaf

GEWONDE BIJ AANRIJDING (Zeeland)

Donderdagavond raakte een automobiliste uit Reek gewond toen zij op de kruising van de Kerkstraat met de Peelweg en de Reekseweg in aanrijding kwam met een vrachtauto die werd bestuurd door een 55-jarige inwoner van Son. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nij-megen. Zij reed, komende vanaf de Kerkstraat de Peelweg op en zag de vrachtauto over het hoofd. Zij werd vol in de flank aangereden.

WONINGINBRAAK (Uden)

Donderdagavond is er ingebroken in een woning aan de Wilhelminastraat in Uden. Het is nog niet bekend wat er uit de woning is weggenomen.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR (Uden)

Een 27-jarige automobilist uit Uden kreeg afgelopen nacht een geldboete opgelegd van f. 410,00. De man reed met zijn auto over de Heinsbergenstraat in zijn woon-plaats en bleek iets te diep in het bekende glaasje te hebben gekeken.

MET AUTO TEGEN BOOM (Veghel)

Een 36-jarige automobilist botste gisteren op de Rijksweg N165 frontaal tegen een boom. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het Bernhoveziekenhuis. De man reed in de richting van Veghel. Door onbekende oorzaak stuurde de man naar links. Ten tijde van de aanrijding was er sprake van dikke mist.

WINKELDIEFSTAL (Uden)

In een winkel aan de Botermarkt in haar woonplaats Uden is vanmiddag een 48-jarige vrouw aangehouden. De vrouw had niet alle door haar gekochte goederen bij de kassa afgerekend en liep daarbij te de lamp. Zij bleek diverse etenswaren en toiletartikelen niet afgerekend te hebben en is door winkelpersoneel overgedragen aan de politie.