Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Antwerpen, 7 december 2001
Innotiv, dat deel uitmaakt van de Creyf's Groep en actief is op de Belgische, Nederlandse en Duitse markt, neemt Spekan Holding BV over.

Innotiv Technical Projectsourcing is een breed georiënteerd technisch projectenbureau in Nederland, België en Duitsland met 1.750 medewerkers, waarvan 1.600 op projecten.

Technical Projectsourcing is een vorm van dienstverlening waarbij uitvoering wordt gegeven aan projectenorganisatie. De opdrachtgevers bevinden zich in specifieke branches zijnde milieu, process en techniek (bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek, industriële automatisering & telecom en werktuigbouwkunde).

De verwachte omzet voor 2001 bedraagt ruim 71 miljoen Euro.

Uitbreiding op de internationale markt zal de komende jaren gerealiseerd worden door autonome groei en overnames met een leidende Europese positie in Technical Projectsourcing als streefdoel.

Spekan is een technisch projectenbureau dat met behulp van high-end CAD software, o.a. Pro/ENGINEER, 3D ontwerpen maakt voor de werktuigbouwkundige industrie.

Spekan richt zich naar twee specifieke afzetmarkten zijnde machinebouw en fijnmechanica enerzijds en kunststofprodukten anderzijds en is met haar Pro/ENGINEER specialisten marktleider in de Benelux.

Spekan verwacht in 2001 een omzet te realiseren van 5.5 miljoen Euro; dit is een groei van 20% t.o.v. 2000.

Het management zal voortgezet worden door Dhr. F.Lipman, manager in Nederland en Dhr. D.Oosterlynck, manager in België.

Vanaf 1 januari 2002 zal Innotiv naast het Spekan-logo vermeld worden en vanaf 1 januari 2003 wordt Innotiv de nieuwe exclusieve naam.

Deze acquisitie is een verdere stap van de Creyf's Groep in het kader van de expansieplannen van haar activiteiten binnen haar brede Europese aanbod van personeelsdiensten en projecten.

---
Voor meer informatie graag contact opnemen met :

Michel Van Hemele, bestuurder Creyf's Groep, tel +32 3 220 78 45
Cees Zoetemeijer, directeur buitenland Innotiv, tel +31 79 342 34 43