Bloemenveiling Holland

Afsluiting N213

Naaldwijk - De aanleg van de doelgroepenstroken op de Burg. Elsenweg tussen de kruispunten met de Middel Broekweg en de Galgeweg is volle gang. De wegverbreding aan de zijde van het Carlton Hotel en de Vlietweg wordt voorbereid om hierover het verkeer te laten rijden. Om vervolgens aan de andere zijde van de weg te kunnen gaan werken moeten de rijbanen worden verlegd en de middengeleider worden verplaatst. Hiervoor is een totale afsluiting van de weg noodzakelijk. Van belang is om de overlast tot een minimum te beperken. Zo is in goed overleg met o.a. Bloemenveiling Holland besloten om de noodzakelijke werkzaamheden voor deze actie uit te voeren in een weekend.

Deze afsluiting vindt plaats van Vrijdag 7 december 20.00 uur tot maandag 10 december 04.00 uur, of zoveel korter als mogelijk.

Indien door slechte weersomstandigheden de werkzaamheden niet kunnen doorgaan zal worden uitgeweken naar het eerst volgende weekend van 14 tot 17 december

Het verkeer wordt met gele borden omgeleid over de Middel Broekweg, Kruisbroekweg en Galgeweg. Verkeer met bestemming Rotterdam wordt geadviseerd gebruik te maken van de Veilingroute (N222) de A4 en de A13.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Wim Bekink afdeling Projectbureau FM, telefoon 0174-632621


---