Ingezonden persbericht

Sportentrance.com maakt verhuur van seizoenskaarten mogelijk

AMSTERDAM, 08-12-2001 -- Vandaag wordt dé internationale voetbal site http://www.sportentrance.com gelanceerd Sportentrance.com is een nieuwe internationale voetbalsite waarop het voor supporters met een seizoenskaart die niet naar de wedstrijd gaan, mogelijk is, hun seizoenskaart voor één of meerdere wedstrijden te verhuren. Op dit moment is dat mogelijk voor 193 voetbalclubs verdeeld over 11 landen.

Het werkt als volgt. Supporters bieden hun seizoenskaart op de website aan en geïnteresseerden kunnen per e-mail reageren. Om de privacy van de kaarthouder te waarborgen, wordt alleen het postcodegebied bekend gemaakt. Door bekendmaking van de postcode weet men echter wel waar de kaart opgehaald moet worden. Sportentrance.com staat buiten de zakelijke kant van de verhuur, zij bemoeit zich niet met de financiële afwikkeling tussen de beide partijen. Zij heeft alleen een prikbordfunctie en biedt dit kosteloos aan. Het idee voor een voetbalsite waarop men zijn of haar seizoenskaart kan aanbieden, komt voort uit het feit dat er bij veel clubs steeds meer mensen één of meerdere wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Het gevolg is dat er vele lege plaatsen in het stadion ontstaan. Uit onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat er veel geïnteresseerden/ voetballiefhebbers zijn die deze plekken graag zouden willen opvullen/ innemen.

Een complete overzichtelijke informatiesite gericht op internationaal voetbal.

Naast seizoenskaarten biedt Sportentranec.com een complete en overzichtelijke internationale voetbalsite aan. Veel internationale voetbalsites hebben nieuws en statistieken, onoverzichtelijk gerangschikt, op hun site staan. De content wordt gemaakt door een beperkt aantal redacteuren en de kwaliteit is afhankelijk van hun inspanningen.

Sportentrance.com heeft als uitgangspunt de supporters zelf genomen. Bijna iedere club heeft een groot aantal onofficiële websites die gemaakt is door en voor supporters. Dit zijn over het algemeen fansites, van een goede kwaliteit waar veel op te vinden is. Sportentrance.com heeft al deze sites op een overzichtelijke manier gerangschikt. Bovendien heeft Sportentrance.com een selectie gemaakt van de meest uit het oog springende supporterssites die zeker het bezoeken waard zijn. Ook heeft Sportentrance.com de overige media (kranten, tijdschriften, teletekst en websites) overzichtelijk gerangschikt, zodat de bezoeker zelf kan bepalen in welk medium hij het laatste nieuws en de achtergrondartikelen wil lezen en de laatste uitslagen wil bekijken. Daarnaast biedt Sportentrance.com de clubs ruimte aan om te adverteren met hun merchandise. Dit alles om het voor de supporter overzichtelijker en makkelijker om te bestellen te maken. Voor de clubs is het een extra internationaal platform om op te adverteren. Alles op de site is binnen een of twee keer klikken te bereiken en zo biedt Sportentrance.com supporters een digitale wandeling door voetballand!

CONTACTINFORMATIE/ ADRESGEGEVENS

Dhr. X.A.P. Czaikowski Dhr. M. Wijzenbeek Keizersgracht 296 Berenstraat 4 1016 EW Amsterdam 1016 GH Amsterdam +31-6-19620228 +31-6-24595169

czaikowski@sportentrance.com wijzenbeek@sportentrance.com

Correspondentieadres:

Sportentrance.com Berenstraat 4 1016 GH Amsterdam