Digitale Gemeente Houten

Verkeersmaatregelen Schalkwijkseweg.

vrijdag 29 december 2000 - Bron: Gemeente Houten

Op 8 januari wordt een begin gemaakt met het aanbrengen van tijdelijke verlichting op vier plaatsen op de Schalkwijkseweg waar verkeersmaatregelen zijn gepland. De infrastructurele ingrepen zelf worden vanaf 15 januari uitgevoerd.

De verwachting is dat het aanbrengen van de vier verkeersdrempels, het uitbuigen van het fietspad bij de bouwinrit naar Schonauwen I en het plaatsen van hekjes op het fietspad bij de bouwinritten naar het gronddepot en Schonauwen I, vier weken in beslag zal nemen.

Later in het jaar wordt op het fietspad langs de Schalkwijkseweg permanente verlichting aangebracht. Gedurende de werkzaamheden in januari en februari blijft de Schalkwijkseweg gewoon open, wel zal het verkeer enige hinder kunnen ondervinden. Geadviseerd wordt zoveel mogelijk van de Rondweg gebruik te maken. De geplande verkeersmaatregelen worden genomen om de veiligheid van fietsers en bromfietsers te vergroten, met name op kruisingen waar zij bouwverkeer ontmoeten. Wie meer wil weten over de geplande maatregelen, is van harte welkom in het Wooninformatiecentrum aan het Onderdoor 23. Hier ligt gedetailleerde informatie ter inzage.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1996 - 2000 Deze website is een particulier initiatief van AG Computers en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten). Vragen, opmerkingen, suggesties? info@houten.com