Politiebericht Eindhoven e.o. 9-12-2001
2e persbericht 9 december 2001

Berichten uit de regio

Deurne: Slachtoffer aanrijding overleden
Vrijdagmiddag is in het Elkerliekziekenhuis in Helmond de 13-jarige Frank van der Laak uit Deurne overleden. De jongen was vrijdagmorgen om 8.00 uur betrokken bij een aanrijding op de Milhezerweg in Deurne. Hij stak daar met zijn fiets de weg over en werd aangereden door een auto die bestuurd werd door een 33-jarige man uit Milheeze. De jongen werd na de aanrijding met ernstig hoofdletsel naar het Elkerliek vervoerd.

Helmond: Inbraak in woning
In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een woning aan de De Ruiterstraat. Aan de achterzijde van de woning is een raam open gebroken. Uit de woning zijn een breedbeeldtelevisie, een stereoset, een laptop en een koffer met duikerspakken verdwenen.

Helmond: Kluisje gestolen
Uit een woning aan de Houtsestraat is tussen zaterdag 9.30 en zondag 9.00 uur een kluisje gestolen. In de kluis zaten papier en enkele duizenden guldens. Er is ook een handtas met fl. 125,= en persoonlijke papieren meegenomen. De woning was niet afgesloten en de dader is de woning ingeslopen terwijl een van de bewoners thuis was.

Best: Woninginbraak
Tussen zaterdag 18.00 uur en zondag 10.30 uur is ingebroken in een woning aan de Populier. Door op een platdak te klimmen kwam de inbreker bij een slaapkamerraam dat werd open gebroken. Er zijn sieraden, een computer en een gsm gestolen.

Best: Auto gestolen
Vanaf de Nieuwstraat is in de nacht van zaterdag op zondag een grijze Ford Sierra met het kenteken XY-57-BN gestolen.

Reusel: Twee fietsen weg
In de nacht van zaterdag op zondag zijn uit de berging achter een woning aan Den Ekker een dames- en een herenfiets gestolen. Zowel de tuinpoort als de bergingdeur waren niet op slot.

Veldhoven: Voetganger gewond na slippen personenauto Een 15-jarige jongen uit Veldhoven is zondag om 10.35 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de Kiviet. De jongen stak de weg over en bleef even op de verkeersgeleider (vluchtheuvel) midden op de weg wachten omdat er een auto aankwam. Deze personenauto werd bestuurd door een 24-jarige vrouw uit Veldhoven. Zij zag de jongen staan en remde af omdat zij dacht dat de jongen misschien over zou steken. Door dit remmen raakte de auto in een slip, kwam op de verkeersgeleider terecht, reed de jongen aan, botste tegen een verkeerszuil, vervolgens tegen een geparkeerde auto, die door de aanrijding tegen een garagedeur werd geduwd. De 15-jarige jongen is met diverse verwondingen in het St. Josephziekenhuis opgenomen.