Ingezonden persbericht


Stichting Poprevival

BACK HOME

Persbericht, 9 december 2001

Back Home Christmasparty wil minder bezoekers

Hardenberg- Normaal gesproken komen de meeste bezoekers naar een poprevival als Back Home om elkaar te ontmoeten en naar muziek te luisteren. Normaal gesproken wil iedere horecaondernemer zoveel mogelijk mensen naar z'n evenement. De organisatie van de Back Home Christmasparty op vrijdag 28 december in Popcentrum Podium in Hardenberg luisterde nu eens goed naar hun publiek. Voor het eerst in de geschiedenis zijn er dan ook minder kaarten in de voorverkoop dan ooit. Reden: de organisatie kiest voor kwaliteit in plaats van kwaliteit, om zo de gezelligheid van het evenement te waarborgen. De traditionele Back Home in september was, volgens velen, supergezellig maar te vol. Daarom zijn er nu 'slechts' 1250 kaarten a Fl. 15,00 beschikbaar.

VISAGISTE

De verwachting is dat vele bezoekers van de eerste Christmasparty bij Podium zich zullen feestelijk en sfeervol zullen kleden. In de hal zal een eersteklas visagiste gratis behulpzaam zijn bij het aanbrengen van de finishing touch voor de bezoekers die dat willen. 'n Beetje vreemde eyeliner, snel even een spray met sterretjes over de kleding, toch die feestelijke gel maar in het haar, het kan allemaal op de Back Home Christmasparty.

Alle zalen van Podium zullen worden omgetoverd tot schitterende Kersttaferelen, er zijn Christmas-surprises voor de gasten en natuurlijk staat de (Kerst-)muziek in de drie zalen in het teken van de seventies. Alle Christmashits uit de zeventiger jaren zijn inmiddels opgespoord en de bezoekers zullen ze allemaal tegenkomen. Uiteraard zijn de Kerstman en zijn twee onafscheidelijke Christmasgirls lijfelijk aanwezig.

De voorverkoop loopt. Kaarten a fl. 15,00 zijn te koop bij Boetiek 'De Blauwe Shop' aan het Oosteinde in Hardenberg en tijdens openingstijden bij Popcentrum Podium aan de Jan Weitkamplaan en bij De Troubadour aan de Oude Vechtbrug, beiden in Hardenberg.

Einde persbericht.