Gemeente Deventer

Fototentoonstelling Stichting Natuur Anders in Stadskantoor

In het Stadskantoor aan het Burseplein 20 kunt u van 10 december tot en met 10 januari een fototentoonstelling van de Stichting Natuur Anders bezichtigen. De stichting brengt met de foto s, die gemaakt zijn door fotografe Tineke Bunte-van Hof uit Voorthuizen, bijzondere groenlocaties in Deventer in beeld. Bovendien kunt u zien hoe de vrijwilligers van de stichting gedurende het hele seizoen werken op deze verrassende groenplekken in de stad en in Diepenveen.

Er hangen onder meer foto s van de ecologisch onderhouden omgeving van de sportcomplexen op de Zandweerd en op Borgele, de oude begraafplaats aan de Diepenveenseweg, het kerkplein in Diepenveen, het natuurreservaat Vlierbos op Borgele en een bijzonder schooltuinproject.

De toegang is gratis.

Voor meer informatie over de tentoonstelling of over de activiteiten van de Stichting Natuur Anders kunt u terecht bij P. Heijke, telefoon 613937, internet:
www.stichtingnatuuranders.nl, of in het Gemeentelijk Informatiecentrum in het Stadskantoor, Burseplein 20, telefoon 693333.