Gemeente Maassluis

5-12-2001

Nota Gehandicapten Chronisch ziekenbeleid in inspraak

In de periode van 10 december tot en met 4 januari 2002 kunnen belangstellenden een reactie geven op de concept-nota Gehandicapten Chronisch ziekenbeleid. Gedurende deze vier weken ligt de concept-nota voor iedereen ter inzage in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis en in de openbare bibliotheek aan de Uiverlaan.

In het Programma op Hoofdzaken 1998-2002 heeft de gemeenteraad van Maassluis het voornemen uitgesproken om te komen tot een integrale nota gehandicaptenbeleid. De concept nota die nu ter inzage ligt is in nauw overleg met de Stichting Maassluis Overleg Gehandicapten tot stand gekomen. In de nota wordt ingegaan op zaken zoals welzijn en zorg, sport en recreatie, arbeid en scholing, huisvesting en woon/leefomgeving, mobiliteit en vervoer. Het laatste hoofdstuk bevat alle beleidsvoornemens die de beperkingen die gehandicapten en chronisch zieken ondervinden, kunnen verminderen of kunnen opheffen.

Op de nota kan tot en met 4 januari 2002 zowel schriftelijk als mondeling worden gereageerd. Mondelinge reacties kunnen worden gegeven op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur bij mevrouw Y. Leeuwerke, telefoon: 010-5931969. Schriftelijke reactie kunnen worden ingediend bij het college van B en W, Postbus 55, 3140 AB Maassluis. Tijdens de inspraaktermijn ligt de concept-nota ter inzage in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis en in de openbare bibliotheek aan de Uiverlaan.