CDA

CDA-fractie op werkbezoek in Limburg

Onder leiding van CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende legt de CDA-Tweede Kamerfractie op maandag 10 december een werkbezoek af aan Limburg. Eén keer per maand bezoekt de CDA-fractie een provincie om in de praktijk te horen en te zien hoe Haagse regels uitwerken.
In Meterik (gem. Horst aan de Maas) brengt de fractie een bezoek aan het Praktijkonderzoek Plant&Omgeving en verdiept zich in het agribusinessbeleid en de toekomstplannen van het onderzoekscentrum.
In Roermond worden de wijken Roermondse Veld en de Kemp aangedaan en krijgt men uitleg van betrokkenen over de revitalisering van deze wijken. De fractie maakt vervolgens kennis met het recent geopende Outlet Center in Roermond. De dag wordt besloten met een bezoek aan Daelzicht in Heel om kennis te maken met nieuwe woonvormen voor gehandicapten. Hierin is tevens een bezoek aan manege De Duif opgenomen waar mensen met een verstandelijke handicap hun dagbesteding vinden.

De avondbijeenkomst wordt gehouden in Zaal Marcel, St. Antoniusstraat 2, Heythuysen en begint om 20.30 uur. Hier worden de zes plaatselijke lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Jan Peter Balkenende houdt om 21.00 uur zijn speech.

Vertegenwoordigers van de pers kunnen contact opnemen met de afdeling Voorlichting van de CDA Tweede Kamerfractie.

Voor verdere informatie:
Marianne Fennema
tel.070-3182512 of 06-53267862