Carros

Volkswagen levert 128 LT's aan PTT Post

(10 december 2001)

Volkswagen heeft zaterdag 1 december jongstleden 128 Volkswagens LT aan PTT Post afgeleverd. PTT Post zet deze LT's in voor de pakketdistributie.
De heer B. Veenendaal, Commercieel Directeur Volkswagen, overhandigde op officiële wijze de sleutels aan één van de chauffeurs van PTT Post Pakketservice in aanwezigheid van de heer 0. Masteubroek, directeur PTT Post Pakketservice. Daarna zijn de rode bestelwagens, voorzien van het PTT Post logo, persoonlijk door 128 chauffeurs afgeleverd op hun eigen werklocatie.

PTT Post heeft voor de Volkswagen LT gekozen vanwege de betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten en een goede restwaarde. Dit resulteert in een lage kilometer-kostprijs. Tevens zijn de ervaringen van zusterbedrijf TNT meegenomen, waar de Volkswagen LT sinds 1999 in gebruik is. Volkswagen doet al jarenlang zaken met PTT Post. Naast de levering van de 128 LT's heeft Volkswagen al eerder dit jaar 300 Transporters geleverd aan PTT Post.

De Volkswagens LT zijn uitgerust in een standaarduitvoering met de langste wielbasis en een verhoogd dak. De wagens zijn speciaal op maat gemaakt voor het vervoer en bezorgen van pakketten. Zo hebben deze Volkwagens LT bijvoorbeeld een speciaal ontwikkelde opstap aan de achterzijde van de auto.