Ingezonden persbericht

Met SNOW van Davilex goed voorbereid op wintersportvakantie

HOUTEN, 10-12-2001 -- Voor de wintersportliefhebbers introduceert Davilex twee nieuwe producten dit najaar: SNOW en Snowplaza Ski Atlas 2002. Deze producten vormen een uitkomst voor een goede voorbereiding van uw wintersportvakantie. Op digitale wijze kan vooraf veel nuttige wintersportinformatie in huis gehaald worden.

SNOW Wat wordt het deze winter? Tirol of Aspen? Om te helpen bij de eerste oriëntatie brengt Davilex in samenwerking met Media Connections de handige dvd SNOW uit. Deze dvd-video bevat meer dan 110 minuten videobeelden van meer dan 100 skigebieden. Via een voice-over wordt informatie gegeven over sneeuwhoogten, hoeveelheid liften, faciliteiten voor après ski en hotels. Voordeel van de dvd is dat u eenvoudig de info kunt zoeken per land en gebied. De dvd biedt de beste videobeelden uit het SBS6 tv-programma Snowmagazine met presentatrice Patricia Brok, inclusief nog niet uitgezonden beelden van het komende seizoen. SNOW is vanaf 29 oktober verkrijgbaar bij de bekende boekhandels, warenhuizen en computerzaken voor fl 49,95. Bij aankoop van SNOW krijgt u gratis de cd-rom Snowplaza Ski Atlas 2002, handig in één verpakking. Zo kunt u niet alleen per dvd-video maar ook met uw pc snel en overzichtelijk op zoek naar uw ideale wintersportbestemming.

Snowplaza Ski Atlas 2002 Heeft u inmiddels de wintersportsmaak te pakken, maar wilt u meer gedetailleerde informatie om uw bestemming te bepalen? Dan biedt de cd-rom Snowplaza Ski Atlas 2002 uitkomst. Deze cd-rom wordt uitgegeven door Davilex, in samenwerking met Spalder & Norvell Jefferson. Snowplaza Ski Atlas 2002 bevat ski-, snowboard- en langlaufinformatie over meer dan 400 skigebieden in 8 landen (incl. VS en Canada). U vindt bijvoorbeeld alles over faciliteiten en afdalingen, interactieve panoramakaarten, internetlinks naar de meest recente info en zelfs reserveringsbrieven voor snelle boekingen. Bovendien biedt de cd-rom een gedetailleerde routeplanner naar en van de skigebieden. De cd-rom Snowplaza Ski Atlas 2002 is apart verkrijgbaar voor fl 29,95 en is vanaf 29 oktober verkrijgbaar bij bekende boekhandels, warenhuizen en computerzaken.

De organisatie Davilex Davilex is een jong en dynamisch bedrijf, waar professionele inzet en een hoge motivatiegraad worden gecombineerd met een informele werksfeer. Eigenwijze vormgeving en een open structuur bepalen het beeld van de verschillende Davilex-vestigingen. Sinds de oprichting in 1986 heeft het bedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt. De organisatie is uitgegroeid tot een internationale uitgever en leverancier van digitale producten en diensten, waarbij geen beperkingen worden gesteld aan platform, medium, topografische markten of verkoopkanalen. Davilex is een A-merk dat haar producten en services in eigen huis bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt, market, verkoopt, distribueert en ondersteunt. Gemak, herkenbaarheid en betaalbaarheid zijn de basisonderdelen van de mission statement en zul je daarom ook terugvinden in alle producten en communicatie uitingen van Davilex.



Ingezonden persbericht