Ingezonden persbericht


Portaal Ruimte en Vastgoed biedt nu ook vaknieuws

Het portaal "Ruimte en Vastgoed" (http://www.ruimte-en-vastgoed.nl) , waarin een gratis link naar uw organisatie is opgenomen, is uitgebreid met een nieuwsrubriek. Hierbij verzoek ik u vriendelijk om onderstaande informatie door te mailen (of te versturen) naar de medewerkers van uw organisatie.

Sinds kort is het internetportaal "Ruimte en Vastgoed" uitgebreid met een Nieuwsrubriek. Hier wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws binnen uw vakgebied. De Nieuwsrubriek is onderverdeeld in de thema s ruimtelijke ordening, stedelijke ontwikkeling, wonen, ruimtelijke economie, vastgoed & architectuur, verkeer & vervoer, landelijke gebieden en milieu. Naast het lezen van nieuws kunt u persberichten toesturen.

Enige tijd geleden werd het portaal uitgebreid met een interactieve Vraag & Antwoord rubriek. Deze rubriek biedt u de gratis mogelijkheid online vragen te stellen aan vakgenoten. Deze kunnen vervolgens een antwoord op de gestelde vragen geven. Voorwaarde voor het stellen van vragen is dat deze relevant zijn voor het vakgebied.

Het portaal met het internetadres http://www.ruimte-en-vastgoed.nl geeft inmiddels toegang tot meer dan 2.000 websites op het gebied van de planning en ontwikkeling van de (stedelijke) ruimte in Nederland. Via "Ruimte en Vastgoed" kunt u thematisch surfen naar websites op het gebied van ruimtelijke ordening, vastgoed, wonen, economie, toerisme en verkeer & vervoer. Op de openingspagina selecteert u een rubriek met bijbehorende websites. Via hyperlinks belandt u op de aangeklikte site. Het portaal "Ruimte en Vastgoed" is goed te gebruiken als startpagina op het internet.

Met vriendelijke groet,

Tanja Kerkhof
Bureau Stedelijke Planning
Zoutmanstraat 60
2806 XD Gouda
0182-689416
http://www.stedplan.nl

Internetportaal Ruimte en Vastgoed
http://www.ruimte-en-vastgoed.nl