Provincie Zuid-Holland

10-12-2001
Provincie wil reacties horen op ontwerpbeschikking AVM

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland (GS) willen een nieuwe vergunning in het kader van de Wet Milieubeheer verlenen voor de Afvalberging Derde Merwedehaven. Vanaf eind november tot 24 december ligt de ontwerpbeschikking van de vergunning op werkdagen ter inzage bij onder andere de gemeenten Dordrecht en Sliedrecht, de Milieudienst Zuid-Holland Zuid en op het provinciehuis. Op 13 en 18 december 2001 worden er openbare gedachtewisselingen gehouden over de ontwerpbeschikking.

De avonden starten met een toelichting op de ontwerpbeschikking. Hiertegen kunnen mondelinge bedenkingen worden ingebracht. Uiteraard kan iedereen ook schriftelijk bedenkingen inbrengen. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en te reageren op de voorgestelde vergunning.

In Sliedrecht vindt de bijeenkomst plaats op 13 december in het CJMV-gebouw aan de Stationsweg 29 en in Dordrecht op 18 december in Bowling & Partycentrum Merwehal in " de Kombuis" aan de Baanhoekweg 1. Beide bijeenkomsten starten om 19.30 uur en zullen uiterlijk om 22.00 uur worden afgerond.