Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

3COM INTRODUCEERT NIEUWE MOBIELE PRODUCTEN
VOOR CONSUMENT EN MKB

Messcherpe prijzen, hoge betrouwbaarheid en krachtige functionaliteit

Maarssen,10 december 2001 - 3Com breidt haar aanbod mobiele oplossingen uit met twee nieuwe PC-cards voor kleine bedrijfsomgevingen en thuisnetwerken. De nieuwe OfficeConnect 10/100 LAN+56K Global Modem CardBus PC Cards biedt gebruikers krachtige maar voordelige netwerkconnectiviteit, met maximaal gebruiksgemak. Voorts maakte 3Com bekend dat het de prijzen voor haar bestaande mobiele OfficeConnect-oplossingen verder heeft aangescherpt.

Mobiele OfficeConnect-oplossingen
3Com OfficeConnect PC-cards zijn uitgerust met alle functionaliteit die studenten, thuisgebruikers en kleine ondernemers zich kunnen wensen voor zowel inbelverbindingen als lokale netwerktoegang. Ze bieden mobiele gebruikers eenvoudige en zorgeloze connectiviteit, gebruikmakend van de ingebouwde connectoren of de intelligente Autosensing XJACK-connector, zonder gedoe met kabels of dongles. Deze Type III- en XJACK PC-cards selecteren na aansluiting op het netwerk automatisch de snelheid van het netwerk ? 10 of 100 Mbps. De PC-cards met 56K Global Modem zorgen over de hele wereld voor snelle en gemakkelijke dial-up-connectiviteit. Bij installatie herkent de software zelf de taal van het besturingssysteem, om vervolgens ook de menu-opties in die taal te presenteren.

Net als alle andere 3Com PC-netwerkkaarten zijn de OfficeConnect-producten uitgerust met een uitgebreide set mobiele functies waarmee 3Com zich overtuigend van de concurrentie onderscheidt: compatibiliteit met alle notebooks die de PC-Card-standaard ondersteunen, intelligente auto-install, hotswapping, levenslange garantie, ondersteuning van alle gangbare netwerkdrivers, slimme energiebesparing; flash-upgrades van DSP en ROM, status-LED's en full-duplex-werking. De LAN + Modem PC Cards bieden bovendien gepatenteerde Exclusive Line Probing-technologie, Digital Line Guard en gelijktijdige LAN- en modem-sessies.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe OfficeConnect 10/100 LAN+56K Global Modem CardBus PC Card met autosensing XJACK-connector (3CXSH654B) is direct leverbaar en heeft een adviesprijs van ¤ 135; de OfficeConnect 10/100 LAN+56K Global Modem CardBus PC Card (3C3SH654B), eveneens onmiddellijk leverbaar, kost ¤ 132.

Voorts heeft 3Com met onmiddellijke ingang de prijzen van drie andere OfficeConnect LAN PC-cards verlaagd, aldus verder tegemoetkomend aan de behoeften van kleine bedrijven en consumenten. De 3Com OfficeConnect 10/100 LAN CardBus PC Card (3C3SH573BT) kost nu ¤ 90, de 3Com OfficeConnect 10/100 LAN (16-bit) PC Card (3CCSH572BT) is verkrijgbaar voor ¤ 70 en de 3Com OfficeConnect 10/100 LAN PC Card met XJACK-connector (3CXSH572BT) kost ¤ 75.
Genoemde prijzen zijn excl. btw.

Over 3Com
3Com is een vooraanstaand leverancier van veelzijdige en en gebruiksvriendelijke netwerkoplossingen die bedrijven verbinden met medewerkers, klanten en leveranciers - altijd en overal. Daarnaast is 3Com een toonaangevend leverancier van IP-platforms en toegangsinfrastructuren voor netwerkserviceproviders. 3Com werd in 1979 opgericht door een van de uitvinders van Ethernet, een technologie die ten grondslag ligt aan vrijwel alle lokale netwerken. Inmiddels heeft 3Com meer dan 340 miljoen netwerkaansluitingen geleverd. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Santa Clara, Californië. Kijk voor meer informatie op www.3com.nl of op www.3com.be.

Perscontact
Presscom
Telefoonnummer: +31 (0) 30 605 1415
E-mail: l.t.vrugt@inter.nl.net