Politiebericht Oss 10-12-2001
Politiebericht district Maasland

AUTO GESTOLEN

Vanochtend is aan de Eikendreef in Oss een splinternieuwe zwarte Mercedes S 320 gestolen. De auto stond even warm te draaien, de eigenaar was nog even naar binnen gelopen om iets te pakken. Toen hij weer buiten kwam was de auto weg. De auto (kenteken 21-HF-PZ) heeft een waarde van f 215.000,-. Vannacht is aan de Kerkstraat in Nuland een blauwe Mercedes 208 bedrijfsbus met het opschrift Van Lee Tweewielers en het kenteken VR-JX-27 gestolen.

DIEFSTAL UIT WONING

In een huis aan de Potbeker in Heesch is zondag ingebroken. Men kwam binnen via het forceren van de achterdeur. Uit het huis verdween een videocamera, een discman, cd`s en sieraden. Zondagnamiddag is ingebroken in een huis aan de Strausslaan in Heesch. Men kwam binnen via een keukenraam aan de achterzijde. Er wordt niets ver-mist.

INBRAAK BEDRIJF

Bij een autobedrijf aan de Griekenweg in Oss is afgelopen weekend ingebroken. Van een viertal splinternieuwe auto`s die achter het pand stonden geparkeerd, is de wielen weggenomen. Van een andere auto werd het reservewiel gestolen. Dat werd vanochtend ontdekt. Het gaat in totaal om 17 lichtmetalen wielvelgen van het merk Renault.

RIJDEN ONDER INVLOED

Vannacht is op de Oude Wei in Heesch een 40-jarige Ossenaar betrapt op het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

SNELHEID

Op de Leijgraaf in Lith zijn vanochtend 51 passerende automobilisten bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 73 km/u, terwijl 50 is toegestaan.