Politiebericht Den Bosch 10-12-2001
Politiebericht district Den Bosch

MAN AANGEHOUDEN, Nieuwkuijk

De politie heeft zondagavond op de Maashoven in Nieuwkuijk een 37-jarige man uit die plaats aangehouden. De man, die geestelijk in de war was, wordt er van verdacht even tevo-ren zijn woning aan de Maashoven in brand te hebben gestoken. Hij bleef ongedeerd. De brandweer heeft het vuur geblust. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK BEDRIJF

Tussen zaterdagavond en zondagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Christiaan Huy-gensweg in Drunen. Een ruit werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Zover bekend is een videorecorder gestolen. Vanuit een bedrijf aan de Zandzuigerstraat in `s-Hertogenbosch is in de nacht van zaterdag op zondag een computer gestolen. Van het bedrijf werd een ruit ingeslagen.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL ONDERDELEN, `s-Hertogenbosch

Zondagavond zijn twee mannen, 21 en 23 jaar uit Kerkdriel aangehouden. Door getuigen werd gezien, dat het tweetal onderdelen van een auto, die aan de Sint Janssingel in `s-Hertogenbosch geparkeerd stond. Op aanwijzing van de getuigen konden de twee mannen korte tijd later worden aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK WONING, `s-Hertogenbosch

Zondagavond is ingebroken in een woning aan de Oreliostraat in `s-Hertogenbosch. Een raam werd opengebroken waardoor men binnen kon komen. De bovenverdieping van de woning werd doorzocht. Sieraden, geld en een videocamera werden gestolen.

ILLEGALE VREEMDELINGE AANGETROFFEN, `s-Hertogenbosch

Zondagavond is een vermoedelijk 31-jarige Ghanese vrouw aangehouden. De vrouw werd op de Boschdijkstraat in `s-Hertogenbosch gecontroleerd. Ze bleek in het bezit te zijn van een vermoedelijk vals paspoort. De vrouw is ingesloten en naar haar identiteit wordt een onder-zoek ingesteld.

VRACHTAUTO GEKANTELD, `s-Hertogenbosch

Maandagmorgen, even na 11.00 uur is een Poolse trekker met oplegger, bestuurd door een 39-jarige man uit Polen omgeslagen. De man wilde vanaf de A2, komende uit de richting Eindhoven, de A 59 op rijden. In de bocht in de oprit naar de A 59 is de vrachtauto, geladen met aluminium broodjes, gekanteld. De chauffeur raakte hierbij licht gewond. Hij is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch. Door het ongeval is de afrit enige tijd geheel afgesloten geweest, in verband met takelwerkzaamheden. Tot ver in de middag heeft het verkeer van slechts een rijstrook gebruik kunnen maken, in verband met de ruimwerkzaamheden.