DIENST WEG- EN WATERBOUWKUNDE

uitnodiging persbijeenkomst Wegdek van de Toekomst 11 december

INNOVEREN: DENKEN, DURVEN, DOEN!

Op dinsdag 11 december aanstaande zetten we officieel de eerste stap in de uitvoering van een compleet nieuw wegdek. De pilot Modulair wegdek presenteert op die dag vier typen nieuw wegdek langs de snelweg A50. Wegdekken opgebouwd uit laagjes, gemaakt in de fabriek, aan te passen aan de omstandigheiden en veel minder lawaaiig. Ook worden de winnaars bekend gemaakt van de pilots Slim en Energiek Wegdek. Concrete resultaten dus vanuit drie pilots die worden uitgevoerd binnen het innovatieprogramma Wegen naar de Toekomst, thema Wegdek van de Toekomst.

Voorafgaand aan de bijeenkomst voor 'wegdekwatchers' die 's middags plaatsvindt organiseren wij een persbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zal het wegdek van de toekomst kort worden toegelicht, waarna de vier wegdekken langs de A50 bezocht zullen worden. Daarna heeft u de gelegenheid de maquettes van het energieke en slimme wegdek te bekijken.

Graag nodigen wij u uit voor deze persbijeenkomst. Plaats: Golden Tulip RĂ©sidence Victoria, Woeste Hoefweg 80 te Hoenderloo.
Tijd: 10.00-12.00 uur

Als u aanwezig wilt zijn bij deze bijeenkomst, zou u dan bijgevoegd antwoordformulier aan ons willen retourneren? Heeft u vragen over de bijeenkomst of het project, dan kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van de DWW (Karen de Boer, 015-2518524) of communicatiemanager Wegen naar de Toekomst Hetty Bouwhuis (030-2857921 of 06 53928561).

Antwoordformulier


0 Ja, ik ben aanwezig bij de persbijeenkomst van 11 december

0 Nee, ik ben niet aanwezig bij de persbijeenkomst, maar ontvang graag informatie

Organisatie:
Naam:
Postadres:
Fax:
Telefoon:
Email:

Graag retourneren aan: DWW, Postbus 5044 2600 GA Delft t.a.v. Karen de Boer, fax: 015-2518402 of aanmelden per email: k.dboer@dww.rws.minvenw.nl