Gemeente Heumen

11-12-2001

Vijftig Heumenaren naar Arena

De Stichting Nationaal Oranje Comité heeft alle gemeentes in het land verzocht om een aantal inwoners kaarten beschikbaar te stellen voor een bezoek aan de feestavond voor Prins Willem Alexander en Maxima in de Arena op 1 februari 2002. Het aantal beschikbare kaarten is gerelateerd aan het bevolkingsaantal. Heumen krijgt 50 plaatsen toegewezen.

B&W van Heumen geven gehoor aan de uitnodiging, ook al is de organisatietermijn erg kort. Deze week gaan brieven uit aan diverse verenigingen en instellingen in de vier kernen. Daarin wordt gevraagd namen door te geven van personen die de feestavond graag bij willen wonen. Het gemeentebestuur hoopt dat vooral inwoners worden voorgedragen die als vrijwilliger veel voor de verenigingen of hun dorp doen. Bovendien heeft de Stichting gevraagd ervoor te zorgen dat de gemeentelijke afvaardiging een doorsnee van de bevolking is.

Verenigingen en instellingen die de brief niet hebben ontvangen en die het op prijs stellen toch iemand uit hun gelederen de kans te geven naar het feest te gaan, kunnen contact opnemen met Mevr. M. van Dam in het gemeentehuis (telefoon: 024 358 82 24; e-mail: mvdam@heumen.nl). Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.