75ebe0.jpg

Telindus eerste Nederlandse Cisco Gold Partner nie uwe stijl

Invoering nieuw certificeringssysteem verhoogt kwaliteitseisen

Utrecht, 11 december 2001 Telindus, één van de grootste Europese network-integrators, is als eerste in Nederland gecertificeerd op het vernieuwde Cisco Gold Niveau. De Cisco Gold Status is de hoogste status die rechtstreekse partners van Cisco Systems kunnen behalen. Cisco heeft de certificeringsmethode aangepast, zodat deze nu meer is gericht op kennis en kunde binnen de diverse specialismen die een partner kan hebben.

Om de nieuwe Gold Status te behalen, dient een partner gespecialiseerd te zijn in een bepaald aantal markten en technologieën. Telindus heeft de nieuwe Gold Status ontvangen vanwege haar specialisatie op de volgende gebieden: Voice Access, IP Telephony, Security, Network Management, Wireless en Cable.

De kwaliteiten waarop partners worden beoordeeld omvatten onder meer:
- Technische expertise van het personeel, van laag naar hoog
- Sales expertise

- Mogelijkheden voor Escalatie en Calltracking
- Support en Customer Service

- Klanttevredenheid

- Lab-omgeving

Cisco is van een volume-based partnerprogramma overgeschakeld naar een value-based methode, waarbij de kennis van de partner doorslaggevend is. Middels certificering kunnen wij er zeker van zijn dat partners die onze oplossingen verkopen en implementeren dit doen op een manier waarvoor de producten bedoeld zijn. Hiermee wordt uiteindelijk gegarandeerd dat de klant de beste oplossing en een hoog serviceniveau krijgt , aldus Marco Kraak, Directeur Channels & Business Development van Cisco Systems. De Gold Status bevestigt de hoogwaardige kennis die binnen Telindus aanwezig is op alle fronten, van pre-sales tot post-sales.

De Cisco Gold Status is voor Telindus een verdere bevestiging van onze kwaliteit. Zeker nu het certificeringsmodel gewijzigd is. We kunnen richting onze klanten en potentiële klanten aantonen dat onze processen goed georganiseerd zijn en dat wij kennis hebben van de Cisco oplossingen, vertelt Gaby Lips, Managing Director Telindus Nederland. Ik ben vooral trots op het feit dat Telindus bijzonder hoog scoort als het gaat om klanttevredenheid.

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië. In Nederland is Cisco gevestigd in Amsterdam. Cisco heeft ruim 38.000 werknemers en realiseerde in boekjaar 2001 een totale omzet van $ 22,29 miljard. Nieuws en informatie is beschikbaar op http://www.cisco.com

Over Telindus
De Telindus groep (het voormalig Telinfo) is Europees marktleider op het gebied van data- en telecommunicatie-netwerken. De expertise van Telindus (genoteerd aan de Euronext in Brussel) omvat alle aspecten van de hedendaagse ICT, zoals Local Area Networking (LAN), Wide Area Networking (WAN), Internet en E-business, netwerk-toegang en beveiliging, Voice over IP (VOIP), Virtual Private Networks (VPN), vaste en mobiele communicatie. Op dit moment werken er 2.500 mensen voor de Telindus groep, verspreid over 60 vestigingen in 17 landen. Al vanaf 1985 is Telindus in Nederland aanwezig met eigen vestigingen in Utrecht, Best en t Harde. Meer informatie is te vinden op www.telindus.com

Voor meer informatie
Telindus
Karin van Ieperen
Marketing Manager
030 - 247 75 42
karin.vanieperen@telindus.nl

Whizpr
Willemijn Vader
0317 410483
telindus@whizpr.nl