Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Heleen van Royen schrijft winterverhaal voor Planet Internet

Amersfoort, 11 december 2001 -- In het kader van de feestmaand december schreef Heleen van Royen, auteur van de bestseller 'De gelukkige huisvrouw', het begin van een winterverhaal. Bezoekers van Living Planet, het lifestyle magazine van Planet Internet, mogen het verhaal 'Ondertussen in Lech' afmaken.

Tot vrijdag 21 december kan iedereen het vervolgverhaal inzenden. Het beste vervolg wordt gekozen door Van Royen. Op maandag 24 december, kerstavond, wordt de winnaar bekendgemaakt en beloond met een boekenbon van fl. 250,- (EUR 113,45). De inzenders die op de tweede en derde plaats eindigen, ontvangen een boekenbon van respectievelijk fl. 150,- (EUR 68,07) en fl. 100,- (EUR 45,38).

Op www.planet.nl/living kunnen bezoekers een video-interview met Heleen van Royen bekijken. Zij geeft daarin onder andere schrijftips voor mensen die haar verhaal willen voortzetten.

Heleen van Royen is journaliste en tekstschrijfster. Haar debuutroman 'De gelukkige huisvrouw' verscheen in het voorjaar van 2000 en was meteen een succes. In Nederland werden zo'n 75.000 exemplaren verkocht. Nog voordat het boek in Nederland verscheen waren de vertaalrechten al op de London Book Fair verkocht.

Over Planet Internet
Planet Internet is met 640.000 abonnees de grootste internetaanbieder met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van de Planet Media Group in Amersfoort, waar ook internetaanbieder Het Net onder valt