Ingezonden persbericht

260.000 Friezen ontvangen gratis Internet Courant

LEEUWARDEN, 11-12-2001 -- 260.000 Friezen ontvangen gratis Internet Courant In ieder Fries huishouden valt volgende week de gratis Internet Courant door de bus. Dit unieke blad herbergt een verzameling van 1800 Friese links, interviews met bekende Friezen en de eerste Friese publieksprijs voor de meest gewaardeerde website. De Internet Courant moet het internetgebruik in de provincie stimuleren. De eerste Internet Courant van het land is een initiatief van het Leeuwarder internetbedrijf Eigen & Wijze Communicatie.

Het Leeuwarder internetbedrijf Eigen & Wijze Communicatie heeft de afgelopen maanden alles in het werk gesteld om de Courant op poten te krijgen. Dit resulteerde in een verzameling van 1764 Friese websites, interviews met enkele bekende Friezen en de eerste editie van de WWW-Award Fryslân. De krant wordt gratis bij ieder huishouden bezorgd.

WWW-award De Internet Courant looft via deze editie de eerste Friese publieksprijs uit voor de beste website van de provincie. De winnaars van de WWW-Award Fryslân ( Zie persbericht 005 ) worden gekozen uit enkele honderden genomineerden. Deze websites zijn onderverdeeld in elf verschillende categorieën. De genomineerde sites staan vermeld in de Internet Courant en op de sites www.awardfryslan.nl en www.waarwaarwaar.nl. Via de krant en de site kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen. De actuele tussenstanden staan vermeld op www.awardfryslan.nl

Preview Internet Courant

§ 1700 Friese SuperLinks

§ De WWW-Award Fryslân

§ Annemarie Jorritsma: "We moeten de elektronische dienstverlening van de overheid en van de bedrijven blijvend verbeteren"

§ Weerman Gerrit Hiemstra: "Het internet heeft mijn werk volledig op de kop gezet"

§ Gérard de Nooijer: "Internet is voor mij een fantastische manier om met m'n fans in contact te komen

§ Een kijkje achter het beeldscherm bij www.omropfryslan.nl



Ingezonden persbericht