Gemeente Maassluis

11-12-2001

Verkenningsnota Integraal Economisch Beleid in de inspraak

In de periode van 10 december tot en met 13 januari 2002 kunnen belangstellenden een reactie geven op de Verkenningsnota Integraal Economisch Beleid. Gedurende deze vijf weken ligt de nota voor iedereen ter inzage in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis en in de openbare bibliotheek aan de Uiverlaan.

Economie en werkgelegenheid vormen belangrijke pijlers voor het versterken van de kwaliteit van Maassluis. Gezien het belang van de versterking van de economische positie is in het programma op hoofdzaken 1998-2002 en het Beleidsplan 1999-2002 vermeld dat er een Nota Economie en Werkgelegenheid zal worden opgesteld. De nota die nu ter inzage ligt is samengesteld mede op basis van relevante informatie en meningen van de Maassluise ondernemers Deze verkennende nota gaat over het bevorderen en het behouden van de economie in Maassluis en staat niet op zichzelf. De ontwikkeling van de economie heeft te maken met ruimtelijke ordening, met verkeer en vervoer, met wonen, met de samenstelling van de arbeidsmarkt, met ecologie en milieubeleid. De nota geeft ook aan welke voorzieningen er zijn en hoe het is gesteld met de veiligheid. Tenslotte zijn toerisme en recreatie, promotie en acquisitie en het stimuleren van de bedrijvigheid belangrijke economische thema's.

Op de nota kan tot en met 13 januari 2002 zowel schriftelijk als mondeling worden gereageerd. Mondelinge reacties kunnen worden gegeven op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur bij de heer R. van der Wedden, telefoon: 010-5931797. Schriftelijke reactie's kunnen worden ingediend bij het college van B en W, Postbus 55, 3140 AB Maassluis. Tijdens de inspraaktermijn ligt de nota ter inzage in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis en in de openbare bibliotheek aan de Uiverlaan. De nota is ook te vinden op www.maassluis.nl onder de button Beleid - Nota's.

Gekoppeld document:
Verkenningsnota Integraal Economisch Beleid - incl. bijlagen.PDF