11/12/2001 Concord Communications kiest Brodeur Worldwide voor Pan Europese communicatie


CONCORD COMMUNICATIONS KIEST BRODEUR WORLDWIDE VOOR PAN EUROPESE COMMMUNICATIE

Amsterdam, 11 December 2001- Concord Communications, leverancier van fault en performance management software, heeft Brodeur Worldwide gekozen voor haar pan-Europese communicatieprogramma. De Nederlandse vestiging van Brodeur Worldwide, vertegenwoordigd door Schoep & Van der Toorn, heeft de aansturing van het account in handen. Brodeur zal in Europa een programma optuigen, van pers- tot analistenrelaties, om de ambitieuze Europese groeidoelstellingen voor 2002 van de netwerkoptimalisatie-specialist te ondersteunen.

De sterkte van Brodeurs Europese netwerk, de krachtige kennis van de business-to business markt en het vermogen om te kunnen samenwerken met het Amerikaanse PR bureau Beaupré & Co in een transatlantisch programma, waren de belangrijkste redenen voor de samenwerking, volgens Josef Blumenfeld, director of worldwide public relations van Concord Communications.

Blumenfeld: "In de huidige krappe economie, wordt een steeds breder spectrum van beslissers betrokken bij technologieaankopen in grote organisaties. We wilden daarom een Europees communicatiebureau als partner dat weet hoe technologie-issues voorbij de IT-verantwoordelijke, op de agenda van directies kunnen komen. Brodeur zal samen met ons een business-propositie ontwikkelen die onze eHealth product suite aantrekkelijk maakt voor iedere beslisser; van technologiemanager tot CEO."

Brodeur Worldwides Account Director voor Nederland Agnita Bok, die verantwoordelijk is voor het Europese programma voegt toe: "Sterke technologiebedrijven in 2002 zullen een opvallende propositie moeten bieden, die voldoet aan pragmatische behoeften. Voor Concord Communications betekent dit dat zij zich zullen richten op eenvoudige return-on-investment (ROI) boodschappen die de aankoopbeslissing voor zowel ICT aankopers als directieleden moeten vereenvoudigen. De bedrijfsmatige meerwaarde die Concord in ons ziet, is ons vermogen om complexe communicatievraagstukken die inherent zijn aan hun business snel te vertalen en door Europa te verspreiden."

Brodeur is er al in geslaagd een pan-Europese media- en analistentour op te zetten voor Concords Amerikaanse CEO, evenals een EMEA gefocuste communicatiestrategie voor de eHealth producten.

Over Concord Communications
Concord Communications is een van de marktleiders op het gebied van geautomatiseerd technologiebeheer van de IT-infrastructuur. Met haar eHealth Suite biedt Concord de enige oplossing die momenteel real-time informatie combineert met historische context voor een werkelijk geïntegreerd beheer van applicaties, systemen en netwerken. Alleen door op een succesvolle manier de prestaties en beschikbaarheid op al deze sleutelgebieden te beheren, kunnen organisaties op een werkelijk effectieve wijze e-business realiseren. Dit end-to-end overzicht biedt het kritische inzicht dat nodig is voor het maximaliseren van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten van een aantal van de momenteel meest succesvolle service providers en organisaties ter wereld. Het Europese hoofdkantoor van Concord Communications is gevestigd in Amsterdam.