Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van dinsdagmiddag 11-12-01
15:49 dinsdag 11 december 2001

Roel Hallink, tel; 0528-295033
mobiel; 06-51528156


* Fietser verleent geen voorrang

HOOGEVEEN Vanmorgen vond er een aanrijding plaats op de Middenveldweg. Een 12-jarig meisje uit Stuifzand stak met haar fiets de Middenveldweg over en verleende hierbij een van rechtskomende auto geen voorrang. De 23-jarige bestuurster uit Bovensmilde kon een aanrijding niet meer voorkomen. Het meisje is nog met onbekend letsel afgevoerd naar het Bethesda ziekenhuis.


* Diefstal van goederen

HOOGEVEEN Afgelopen nacht is er aan de Algol ingebroken in een schuur. De dader(s) konden na het forceren van de toegangsdeur binnenkomen. Gestolen werd een zwarte koffer met daarin enkele stukken gereedschappen.

Eveneens werd er afgelopen nacht aan de Atlaslaan ingebroken in een schuur. Ook hier konden de dader(s) binnenkomen na het forceren van het slot van de toegangsdeur. Meegenomen werden een boorhamer, een decoupeerzaag, een boormachine, een electrische schroevendraaier en 2 werphengels met molen.

Tussen gisteren 17.00 uur en vanmorgen 07.00 uur werd er ook ingebroken in een schuurtje aan de Sirius. Na het openbreken van de schuur namen de dader(s) een gele UNION mountainbike type Beat mee. De fiets stond wel op slot.


* Diefstal uit bedrijf

COEVORDEN Afgelopen nacht is er ingebroken bij een bedrijf aan De Hulteweg. De dader(s) zijn vermoedelijk na het forceren van een hek het terrein op- en afgekomen. Na het doorknippen van de ketting van een container werd een hogedrukreiniger ontvreemd.


* Mislukte autodiefstal

HOOGEVEEN Afgelopen nacht is er getracht een auto te stelen uit een bedrijf aan de Dr. Anton Philipsstraat. Na het forceren van het linkerportierslot konden de dader(s) de auto binnen komen. Ook hebben ze enkele deuken in de auto getrapt. Eenmaal in de auto hebben de dader(s) de stuurkolom en het contactslot geforceerd, maar konden niet wegkomen doordat waarschijnlijk de accu leeg was.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe