Gemeente Etten-Leur

Informatieavond over gemeentelijk verkeers- en vervoersplan

Op dinsdag 11 december a.s. wordt er in de Schonckzaal van het gemeentehuis van 19.30 tot 21.30 uur een informatieavond gehouden over het (ontwerp) Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan (GVVP). Inwoners van Etten-Leur zijn van harte welkom op deze avond. Wethouder Rianne Donders-de Leest zal (met ambtelijke ondersteuning) het GVVP presenteren. Een dag eerder (op maandag 10 december) is er een informatieavond voor de organisaties die betrokken zijn bij de totstandkoming van het GVVP.

In het plan wordt de huidige verkeers- en vervoerssituatie in de gemeente beschreven, worden doelstellingen geformuleerd en voorstellen gedaan waarmee bestaande en toekomstige knelpunten kunnen worden opgelost. In de gemeenterubriek in De Etten-Leurse Bode van zondag 9 december a.s worden de belangrijkste onderdelen van het GVVP meer uitgebreid toegelicht. De informatiebijeenkomst op maandagavond is, zoals hierboven vermeld, bedoeld voor organisaties die betrokken zijn bij de totstandkoming van het GVVP, danwel belang hebben bij de inhoud van het GVVP. De betreffende organisaties ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Organisaties die geen persoonlijke uitnodiging ontvangen, doch wel geĂŻnteresseerd zijn in het plan, zijn vanzelfsprekend ook welkom op maandagavond.

De informatiebijeenkomst op dinsdagavond 11 december aanstaande is bestemd voor de vertegenwoordigers van wijkverenigingen (ook zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging) en voor overige belangstellende inwoners van Etten-Leur. Op dinsdag 4 december a.s. (19.00 uur in de raadzaal) wordt aan de commissie Ruimtelijke Ordening, Verkeer en Sport verzocht om het plan ter inspraak te mogen brengen. Deze publicatie geldt daarom onder voorbehoud van een positief advies van de commissie.