Ingezonden persbericht


Nieuwe hyper coaster bij Six Flags Holland

"Do you have the courage to conquer Goliath?"

Biddinghuizen, vrijdag 16 november - Volgend jaar is themapark Six Flags Holland met recht opnieuw 'Roller Coaster Capital of Europe'. Maar liefst 25 miljoen gulden wordt geïnvesteerd in de grootste roller coaster van Nederland, Goliath. Deze hypercoaster is daarmee de achtste coaster op het terrein van Six Flags Holland in Biddinghuizen. Al aankomend voorjaar kan iedereen de adembenemende Goliath meemaken. Op elf december zal een officiële 'groundbreaking' de aftrap zijn voor de bouw van deze duizelingwekkende attractie.

Afgelopen jaar was het tweede seizoen voor Six Flags Holland. Dit was een uitstekend jaar voor het themapark. De spectaculaire start van vorig jaar heeft Six Flags Holland heel veel vertrouwen in de toekomst gegeven en het enthousiasme van het publiek versterkt keer op keer dit vertrouwen. General manager Marcel Schonenberg: "Ik ben erg trot te kunnen aankondigen dat Six Flags Holland voor het seizoen 2002 uitgebreid zal worden met een nieuwe Hypercoaster en wat voor een!"

Hypercoaster Goliath zal de grootste en meest spectaculaire achtbaan van Nederland worden. Samen met de zeven andere coasters betekent dit dat Six Flags Holland ook in 2002 het leidende attractiepark in Nederland zal zijn en het management verwacht voor volgend jaar dan ook nog meer bezoekers te kunnen verwelkomen. Het Nederlandse publiek kan vanaf voorjaar 2002 deze gigantische ervaring beleven.

Noot voor de redactie,