Grontmij

Grontmij NV



11-12-2001 - Versterking Grontmij Vastgoed

Sinds vier jaar bundelt Grontmij Vastgoed de (inter)nationale activiteiten van Grontmij op het gebied van vastgoedontwikkeling en contracting. De groei in deze periode vraagt om uitbreiding en per 1 januari 2002 wordt onze organisatie daarom versterkt.

Ir. Gerrit Jan Koning (51) zal, samen met Adrie Bijvoet, de directie vormen van de Nederlandse vastgoedontwikkelingsactiviteiten. Gerrit Jan Koning was voorheen werkzaam als directeur van Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling. Hij zal bereikbaar zijn in de vestigingen in De Bilt en Heerlen.

Rick van Heumen MRE (42) krijgt de dagelijkse leiding over de internationale ontwikkelingsactiviteiten van Grontmij Real Estate International met posities en belangen in o.a. Duitsland, België, Tsjechië, Polen, Hongarije en Italië. Rick van Heumen is 10 jaar werkzaam geweest als senior commercieel vastgoedontwikkelaar bij 3W Vastgoed. Hij zal bereikbaar zijn in onze vestigingen in Heerlen en De Bilt.

Ing. Ron Slikkerveer MRE (37) gaat de grondbankactiviteiten, welke zijn ondergebracht in MaasBilt b.v. te Maastricht,aansturen. MaasBilt beheert alle grondposities welke, al dan niet samen met partners, eigendom zijn van Grontmij Vastgoed in binnen- en buitenland. Ron Slikkerveer was werkzaam als senior accountmanager bij NIB Capital in Den Haag, waar hij o.a. actief was op het gebied van het financieren van en het risicodragend participeren in grootschalige vastgoedprojecten. Hij zal bereikbaar zijn ten kantore van MaasBilt b.v. te Maastricht en in onze vestiging in De Bilt.

Mail naar: info.vastgoed@grontmij.nl
---