Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 11-12-2001 Politieberichten district Heerlen (RKey; 13.30 u) Dinsdag, 11 december 2001

District Heerlen

Heerlen; aangehouden
De politie bekeurde afgelopen maandagmiddag op de Doctor Kuyperstraat in Heerlen een 23-jarige automobilist uit die plaats, echter de Heerlenaar die vermoedelijk vanwege de bekeuring kwaad werd, uitte op een gegeven moment allerlei beledigingen in de richting van de agenten. Daarbij sloeg hij op een gegeven moment ook naar een van de agenten, echter de agent wist dit te ontwijken waarop de Heerlenaar werd aangehouden. Daartegen verzette de Heerlenaar zich echter hevig en de aanhouding gebeurde met de nodige moeite waarbij, tijdens het overbrengen van de verdachte, de verdachte voortdurend beledigende opmerkingen bleef uiten in de richting van de agenten. De verdachte werd ingesloten in het politiebureau en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Heerlen; ingebroken
Afgelopen maandagmiddag werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Rozestraat in Heerlen. Bleek dat de inbrekers maandag een tv-toestel, een aantal videobanden, een videorecorder, een fiets, twee gsms en geld hadden gestolen. De bewoner heeft bij de politie aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.