Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-12-2001

Politieberichten district Eemland noord, 10.15 uur
Verkeerscontroles

EEMLAND NOORD- Op dinsdagochtend werden in het district Eemland noord verschillende fietsverlichtingscontroles gehouden. In Eemnes werd op de Laarderweg een fietsverlichtingscontrole gehouden en hier kregen 26 fietser een bekeuring omdat ze zonder goede verlichting reden.

In Bunschoten/Spakenburg werd een fietsverlichtingscontrole gehouden op de Amersfoortseweg. Hier kregen 16 fietser een bekeuring vanwege het niet voeren van de fietsverlichting.

Ook in de Baarn werd een fietsverlichtingscontrole gehouden op de Torenlaan. Hier kregen 23 fietsers een bekeuring.

BAARN- Op dinsdagochtend werden 3 automobilisten bekeurd omdat ze over de vluchtstrook reden. Bij de afrit Baarn Noord werd de vluchtstrook gebruikt als uitvoeg strook om zo iets minder lang in de file te staan. Aan het eind van de afrit kregen de bestuurders een bekeuring voor hun overtreding.

BAARN- Op dinsdagavond werd er van zeven tot half tien een alcoholcontrole gehouden op de Bisschopsweg. Er werden in totaal 168 bestuurders gecontroleerd en niemand had te veel gedronken.Op de Stadhouderslaan in Soest werden 15 automobilisten gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Niemand was hier was in overtreding.

Inbraak in winkel

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- In de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 december werd ingebroken in een winkel gelegen aan de Tuinfluiter. Door een ruit te verbreken kreeg de inbreker(s) de toegang tot de winkel. Uit de winkel werden onder andere een aantal sloffen shag en sigaretten weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.